reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

reklama
To tak jeszcze btw- nam androlog po pierwszej wizycie z podstawowym badaniem nasienia, kazał na następne zrobić posiew, póki co nic więcej, przy czym- Stary dopiero zaczął leczyć tarczycę plus zaliczył w międzyczasie ostre zapalenie ucha leczone antybiotykami i lekarz stwierdził, iż badanie było zbyt wcześnie wykonane w stosunku do rozpoczęcia leczenia. Myślę jednak, że 2 marca (w zaleconym przez niego terminie) już po kuracji suplami jebniemy też fragmentację od razu 😬

Też o tym myślałam, ale u nas słabo to wychodzi, jak nie zagram w otwarte karty to boję się, że będzie stymulacja, dostanę zastrzyk, on akurat nie będzie miał ochoty i na choooy się to zda, a ja będę tylko wkurwiona 😞.
Każde wyjście jest chyba niedobre, ja już wspomniałam, że będzie taka sytuacja, ale myślę, że chyba jeszcze raz powinnam poruszyć temat… chociaż sama już nie wiem, mam mega mętlik 😞.
A możecie iść razem do lekarza, żeby lekarz mu powiedział, że musi stanąć na wysokości zadania w tym konkretnym momencie? Może taka motywacja na niego podziała 🤔

Wspominałam Wam chyba, ze mam 3 rodzeństwa, które łącznie ma 7 dzieci w wieku od 6 lat do 4 miesięcy. Niebawem kolejne urodzinki. Tylko tym razem… nie dostałam zaproszenia bo jak napisała bratowa „to impreza dla dzieciaczków” a mieszkanie nie jest z gumy i jak chcemy, to możemy pojechać do nich z wizytą w innym terminie… nie wiem co mam o tym myśleć. Siostra mnie przekonuje, że to lepiej dla mnie bo uniknę wrzasków i kłótni itp. ale… zrobiło mi się przykro😒 nawet jeśli miała dobre intencje bratowa to mogla to jakoś inaczej ująć w słowa a nie pisać mi wprost, że wjazd na party tylko z dziećmi, a ze my ich nie mamy to sorki. Tym bardziej, ze wszyscy w rodzinie wiedzą jak bardzo bysmy chcieli dziecka 😡

Wspominałam Wam chyba, ze mam 3 rodzeństwa, które łącznie ma 7 dzieci w wieku od 6 lat do 4 miesięcy. Niebawem kolejne urodzinki. Tylko tym razem… nie dostałam zaproszenia bo jak napisała bratowa „to impreza dla dzieciaczków” a mieszkanie nie jest z gumy i jak chcemy, to możemy pojechać do nich z wizytą w innym terminie… nie wiem co mam o tym myśleć. Siostra mnie przekonuje, że to lepiej dla mnie bo uniknę wrzasków i kłótni itp. ale… zrobiło mi się przykro😒 nawet jeśli miała dobre intencje bratowa to mogla to jakoś inaczej ująć w słowa a nie pisać mi wprost, że wjazd na party tylko z dziećmi, a ze my ich nie mamy to sorki. Tym bardziej, ze wszyscy w rodzinie wiedzą jak bardzo bysmy chcieli dziecka 😡
cooooo? Ale słabo. A dziadków zaprosili?

Specjalnie kupiłam jakiś test no name a nie pinka ,teraz już mam pewność ze jest kreseczka różowa 😍 rano lecę na betę

Załączniki

• IMG_3152.jpeg
    IMG_3152.jpeg
    142,8 KB · Wyświetleń: 98
reklama
O ja pier*ole.

Do góry