julietta2
Fanka BB :)
Ja też tak gadam do swojego,, ale ja z nim jestem od xx lat, to my już nie mamy żadnych zahamowańTo ja wtedy mówię do męża, nic nie musisz robić ja się sama zaspokoję na Tobie i jakoś nagle i tak okazuje się, że się po chwili ożywia
Tak, masz rację, nie chodzi tylko o to żeby zaliczyć do kalendarzyka, dlatego ja to rozumiem, bo dla mnie seks codziennie jest wymęczający na maksa, my ze starym po owulacji to parę dni odpoczywamy ciesząc się, że już poestem inna, że niekoniecznie mam dość śmiałości, no i też wiem, że mogę podczas tej stymulacji wcale nie mieć realnej ochoty tylko będę chciała zaliczyć żeby nie zmarnować szansy, także on by raczej wyczuł co jest gra
A co do ciążowych objawów, w pierwszej zapachy, mdłości, zachcianki, huśtawka emocjonalna, w drugiej cudowne nic, oprócz spania wszędzie w pierwszym trymestrze, żadnych objawów. Także co ciąża kompletnie różnie, nie ma się co przywiązywać.
A bez ciąży to mam bóle jajników, podbrzusza, tempe bóle krzyża, ból piersi od boków, piersi się powiększają, za każdym razem inaczej pobolewają... tak można się zafiksować, że to objawy ciążowe podczas gdy to objawy normalne, tylko jak czekamy to się doszukujemy "ooo tu zakłuło, o nigdy mnie tu nie kłuło to na pewno cionsz )) no, ale kto nam zabroni mieć nadzieję i szukać obawów i testować od 5 dpo