Calineczka92
Fanka BB :)
No więc proszę się nie obijać, tylko seks seks w tym cyklu!właśnie miałam taki wyrzut śluzu płodnego, jakby moje ciało chciało mi dać znać czego pragnie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No więc proszę się nie obijać, tylko seks seks w tym cyklu!właśnie miałam taki wyrzut śluzu płodnego, jakby moje ciało chciało mi dać znać czego pragnie
Nie wątpię .endo i pęcherzyki z czterech cykli znam na pamięć z dokładnością dwóch miejsc po przecinku
O zazdro, u mnie nadal susza. Działaj, działaj . Który dc?właśnie miałam taki wyrzut śluzu płodnego, jakby moje ciało chciało mi dać znać czego pragnie
10. Planuje seks w 11, 13 i 15 niestety ze słabym nasieniem muszę tak planowaćO zazdro, u mnie nadal susza. Działaj, działaj . Który dc?
u mnie coś się odpindala ze śluzem we wcześniejszych cyklach mega dużo , w poprzednich 3 tak słabiutko. Niby czuje ze jest mokro ale w środku jakby suchowłaśnie miałam taki wyrzut śluzu płodnego, jakby moje ciało chciało mi dać znać czego pragnie
ja to mam zawsze sporo śluzu, ale on pojawia się takimi wyrzutamiu mnie coś się odpindala ze śluzem we wcześniejszych cyklach mega dużo , w poprzednich 3 tak słabiutko. Niby czuje ze jest mokro ale w środku jakby sucho
U mnie to wgl co cykl co inaczej jest i wez tu człowieku bądź mądry i ogarnij
No właśnie u mnie jakby podobnie , raz mam sporo Że w łazience nie mogę nadrobić z wycieraniem raz ze jakby suchoja to mam zawsze sporo śluzu, ale on pojawia się takimi wyrzutami
No ja to zwykle też miałam wyrzutami właśnie, a wolałabym stały lubrykant. Ale infekcja pojebała sprawę i na tę chwilę głównie suchość. Lacto vaginal chyba mnie uczulał, przeszłam na invag i jest jakby lepiej… ale wymaz i tak sobie zrobię powtórnie.ja to mam zawsze sporo śluzu, ale on pojawia się takimi wyrzutami
Mojemu tez wyszły podstawowe dobre a w rozszerzonych już wyszło wszystko źle a tez uznaliśmy, ze skoro pierwsze dobre to nie drążymy tematu, dopiero któryś lekarz skierował nas na rozszerzone i tylko pokiwał głowa nad wynikami i powiedział, ze być może właśnie znaleźliśmy przyczynę niepowodzeń.Napisałam tylko jak mnie poinstruowano, mojemu wyszły wyniki podstawowe dobre, u mnie słabo w wielu płaszczyznach, więc na razie dlatego też nie drążymy tematu z jego strony.
Przypomnij, co wam wyszło źle w nasieniu?Mojemu tez wyszły podstawowe dobre a w rozszerzonych już wyszło wszystko źle a tez uznaliśmy, ze skoro pierwsze dobre to nie drążymy tematu, dopiero któryś lekarz skierował nas na rozszerzone i tylko pokiwał głowa nad wynikami i powiedział, ze być może właśnie znaleźliśmy przyczynę niepowodzeń.