reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

reklama
Do dziewczyn, które przechodziły biochemiczna ciąże:
Kiedy zaczęłyście krwawić? Zaczyna mnie to trochę niepokoić… teoretycznie lekarze mówili, ze mam czekać do 2 tyg. na krwawienie? Ale już chciałabym, żeby się zaczęło. Zwolnienie mam do końca tygodnia i jakoś nie widzę chodzenia do pracy i czekania na to… Eh. Beta spadła do 17 z 25 wczoraj, wiec wolniutko spada. Pewnie jeszcze kilka dni…

Dziwne uczucie, raz kłucie raz pieczenie wlasnie tej części macicy, czy coś... nawet nie chodzi o ciążę, tylko o to, co tam sie dzieje, oby zadne torbiele i jakby była ciąża to zaraz fiksacja, że pewnie cp....
Czyżby to to co miało być u mnie ale mnie w ...uja zrobiło . U Ciebie widac 😍😍😍🌞🍀💚
Wiecie ze od 17 cykli źle robiłam pinki???
Jestem w ....uj glupia... dosłownie 😥🤯
Moczyłam 1 min, reszte 4 min wypatrywałam kreski. Dziś pierwszy raz zrobiłam prawidłowo - 10 s i 5 min wypatrywanie kreski, czy ja krzywo czytalam instrukcje testu???
Gratulacje przy, tej wątpliwości brak... 😍😍😍💚🍀🌈
Poprosimy opis objawów...😁 ja proszę
ale objawów ciąży ?🙈 wiesz co póki co ja potwierdzę ze przyrasta ,bo w grudniu tez już biochema zaliczyłam i tak jakos .. niby się cieszę ale jednak .. póki co to boli mnie brzuch z tego wszystkiego 💩ale nie będę tutaj poruszała tych tematów bo któraś podlapie i będzie znów temat 💩💩💩

To jak nie Ty, to na pewno pies 😆🙈
No musiała coś zmienić 🐶🐶 najgorzej ze nie da się tego zmienić i jestem Piękna Koka 🙈 swoją droga to zawsze powtarzamy ze dla dzieci Coca cola a dla dorosłych Kokaina 😜 najlepsze są miny ludzi gdzieś w kolejkach jak słyszą ze o Koce rozmawiamy tak na legalu 🤪

No musiała coś zmienić 🐶🐶 najgorzej ze nie da się tego zmienić i jestem Piękna Koka 🙈 swoją droga to zawsze powtarzamy ze dla dzieci Coca cola a dla dorosłych Kokaina 😜 najlepsze są miny ludzi gdzieś w kolejkach jak słyszą ze o Koce rozmawiamy tak na legalu 🤪
Poproszę 4 razy coca, dwa razy coca Cola a dwa proszę kokę do herbaty dorzucić 😂

reklama
Ale staremu zrobiłam zacną kolację na pożegnanie.
Zacną, czyli zdrową.

Załączniki

• 80FD79B4-84A0-4DE8-93F0-72A47198700C.jpeg
    80FD79B4-84A0-4DE8-93F0-72A47198700C.jpeg
    2 MB · Wyświetleń: 77
Do góry