Calineczka92
Fanka BB :)
A w sobotę możesz zrobić? Ja też robiłam 6dpoA ja właśnie spojrzałam, ze u mnie 7dpo wypada w niedziele :/ w poniedziałek mam mega rano napiety grafik, ech
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A w sobotę możesz zrobić? Ja też robiłam 6dpoA ja właśnie spojrzałam, ze u mnie 7dpo wypada w niedziele :/ w poniedziałek mam mega rano napiety grafik, ech
Tak ja ja pota po pinku.No ja widzę kreski. Idziesz na bete czy będziesz jeszcze sikać na tego pinka?
EDIT> Juz doczytałam, że pota po piinku![]()
W sobotę mogę i chyba nie mam wyjściaA w sobotę możesz zrobić? Ja też robiłam 6dpo
Ja robilam proga 5 dni po i tez wyszedł okW sobotę mogę i chyba nie mam wyjścia
To idź kochanaW sobotę mogę i chyba nie mam wyjścia
akurat po 11 mam przerwę Na śniadanko , wiec będę czekać tutajTak ja ja pota po pinku.
Oki juz mam. Po 11 sikam i sprawdzam te ujocienie.... ciekawe czy temperatura jutro skoczy w górę, bo nie jest jakoś szałowo w górze
wiem, wiem, trzymam mocno kciuki i rzucam zaklęcieNie ma. Wszystkie musimy skonczyc sikać w styczniu![]()
No właśnie mnie też zastanawia dlaczego niektórzy zalecają od 3dc, a niektórzy od 5dc…Przy cyklach w miarę standardowych, czyli około 28 dniowych.wiem, wiem, trzymam mocno kciuki i rzucam zaklęcie
![]()
Ja w końcu zakończyłam okres rozpaczy i użalania się i biorę się znowu w garśćByłam dziś u gina i stwierdziliśmy że do kolejnej iui podejdziemy już na stymulacji. Przepisał mi Aromek po 1tab od 5dc do 9dc. Ale teraz zastanawiam się czemu nie od 3 do 7dc jak jest na ulotce.. Jak myślicie? Takie branie nie przesunie/zablokuje mi owu? Proszę o skontrolowanie mojego gina
Cykle mam 28/29dniowe i owu przeważnie w 13dc-14dc.
No ja widzę kreski. Idziesz na bete czy będziesz jeszcze sikać na tego pinka?
EDIT> Juz doczytałam, że beta po piinku![]()