reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

wydaje mi się że powinnaś też od razu ustalić od którego dc masz się pojawić na monitoringu oraz właśnie co z dupkiem po owulacji: czy masz nie brać jak będzie owulacja i wtedy w którym dniu (ew których dniach) badać proga (od razu to ustalić na wypadek gdyby się np rozchorował i byś musiała iść na USG sprawdzające czy pęcherzyk pękł do kogoś innego)
Dziękuję😘
A odnośnie monitoringu to będę optowała jeszcze za jednym przed stymulacją.
Jeśli chodzi o duphaston, to ja zrozumiałam tak, że powinnam brać dwa dni po stwierdzonej owu (ale to na stymulacji żeby w razie ciąży ją podtrzymać), ale może warto by było jeszcze ten jeden cykl wyczekać na naturalną owu i jeśli by była to wtedy zbadać proga…a jeśli na monitoringu owu nie będzie to wtedy proga badać też nie ma co.

reklama
o rety, to bardzo smutne, że wpadłaś w taki stan :( ale cudownie, że masz takie oparcie w mężu 😍 Ty jesteś jeszcze przed sikaniem styczniowym, prawda? Który dpo? Jakoś 8-9chyba?
Mój mąż wspaniały przyjaciel mam mega wsparcie z jego strony 🥰 dziś 8dpo ale czuję się okresowo więc wiem że i tym razem nic z tego ale sikać będę co ma być to będzie 😊

Dziękuję to bardzo miłe co piszesz 🥰 staramy się pół roku co prawda nie długo ale każda z nas ma taki moment że poprostu ma dość i u mnie tak było 😔 ale jak to @LadyCaro napisała otrzepujemu kurz poprawiamy koronę i idziemy dalej ❤️
To my tyle samo, od sierpnia, ale też zaliczam regularnie doły i się podnoszę, wiem, że jest po co 🙂.
Poza tym, u mnie w życiu nigdy nic nie było „ot tak”, ale przynajmniej wiem, że jak potem wreszcie się udaje to jest ogromna radość, i to jest plus 🙂.

Mam wyniki ostatnio beta 61.20 i progesteron 32.44

Załączniki

• Screenshot_20230125_123334_com.google.android.apps.docs_edit_53682055403787.jpg
    Screenshot_20230125_123334_com.google.android.apps.docs_edit_53682055403787.jpg
    114,1 KB · Wyświetleń: 117
Bardzo mi przykro :((( Życzę szybkiego powrotu do równowagi, wiary, nadziei, siły!

A po ilu dniach dostałaś krwawienie, jak beta spadła?
W czwartek beta 18, w sobotę tylko 6. W niedzielę zaczęłam krwawić. Dzisiaj już tylko delikatne krwawienie. Dziękuję Ci ❤️ mam nadzieję że i do nas niedługo szczęście się uśmiechnie. W poniedziałek idę na wizytę kontrolną. A lekarz Ci powiedział że dopiero możesz się starać od następnego cyklu czy już w tym możesz? Powiem Ci że ja nie chcę zaprzestawać starań, ale z drugiej strony, może trochę mi odpocznie głowa...

reklama
Do góry