reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

reklama
U Ciebie to akurat pojechał bardzo 😡😪.
Ale już leki bierzesz, jak się czujesz?
wyszarpalam i mam 0.25 ("skoro Pani chce" 😅),.pewnie nie da mi to duzej różnicy ale za 4tyg kontrola i będę cisnąć o wyższa dawkę bo pewnie TSH nie bardzo drgnie

Choć w.sumie jakoś mniej zmęczona jakbym była więc może już coś tam dało

Wakacje się ale czytam, trzymam kciuki i odwiezam za beta 🤞

wyszarpalam i mam 0.25 ("skoro Pani chce" 😅),.pewnie nie da mi to duzej różnicy ale za 4tyg kontrola i będę cisnąć o wyższa dawkę bo pewnie TSH nie bardzo drgnie

Trzymam kciuki żeby jednak ruszyło 💚. Daj znać koniecznie jak zrobisz badania.

W razie gdyby spadało po mału to nie stresuj się na zapas i nie zniechęcaj, tarczyca to leniwy organ ;)

Hej dziewczyny, dawno mnie nie było ale potrzebowałam trochę się wyciszyć, przyszły wyniki jakiś czas temu i wyszło mi homo pai i mthfr też homo i v2 hetero miałam wizytę u hematologa i dziś byłam u gina nowego, doczekałam tej wizyty. Jestem dzisiaj mega podbudowana, super lekarz mi się trafił pierwszy raz od dawna czuję że jestem w idealnych rękach :) wyniki pięknie, owu właśnie była no i od pozytywnego testu będziemy lecieć na heparynie, a od teraz już acard. Długa rozmowa dzisiaj była ale cieszę się, że trafiłam na kogoś komu chce się ufać.
Super! A powiesz mi z jakiego województwa jesteś? Jeśli nie tu to na priv? Ja mam mthfr i pai. Czytałam że wielu lekarzy przepisuje acard podczas starań ale na razie żaden mi tego nie zaproponował więc może jak gdzieś blisko to się zapiszę z moimi mutacjami. Niestety wielu ginekologów twierdzi że te mutacje to nic takiego...

W razie gdyby spadało po mału to nie stresuj się na zapas i nie zniechęcaj, tarczyca to leniwy organ ;)
póki co to bym się zdziwila gdy cokolwiek drgnelo przy 0.25mg i ponad 5 TSH 😅 ale rozumiem w sumie podejście lekarza by zacząć od minimalnej dawki póki nie wiemy jak będę reagować

Tylko ciągle czas tracę to chyba najgorsze bo nie wiem czy na kolejny miesiąc nie zawieszę starań 😔 przynajmniej te amh zrobiłam wiec troszkę jestem spokojniejsza ale z drugiej strony mam 34 lata więc różne inne kwiatki mogą wyjść ☹️

Super! A powiesz mi z jakiego województwa jesteś? Jeśli nie tu to na priv? Ja mam mthfr i pai. Czytałam że wielu lekarzy przepisuje acard podczas starań ale na razie żaden mi tego nie zaproponował więc może jak gdzieś blisko to się zapiszę z moimi mutacjami. Niestety wielu ginekologów twierdzi że te mutacje to nic takiego...
stolica, no nie powiem lekko nie było, bardzo długo rozmawialiśmy o wszystkim z tym związanym dziś, trzeba udać się do hematologa, który jak u mnie wdroży leczenie i zalecenia, którego później już inny lekarz nie podważy. Gdyby nie hematolog i moj stos badań,, nic by z tego pewnie teraz nie było, to jego zalecenia i kazał szukać lekarza który to ogarnie.

reklama
Do góry