reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

reklama
Rum to ja piłam drinki z tonikiem albo ze spritem i z cytryną🤩
Oo muszę spróbować tej wersji :)
A ile młody ma miesięcy? :)
15 :)
A ja właśnie wróciłam z siłki (chodzę 4 razy w tyg), robiłam najpierw tylko bieżnie i cwiczenia silowe na nogi ,posladki i brzuch (3 miesiace), a dzisiaj dorzuciłam 15 min na orbitreku i ledwo żyje😁 tak mnie dowalił ten orbitrek, ale zamierzam się z nim zaprzyjaźnić do momentu zajścia w upragniony cionsz😄😁😆
I krokow mam zrobione 10 tys także jest moc🤡
Też się muszę zmotywować. Fajnie już regularnie ćwiczyłam i diety trzymałam to mnie ta ostatnia ciąża biochemiczna wybiła z rytmu. Potem jak już wróciłam na dobre tory to znowu złapałam na basenie brodawki i po mrożeniu ciężko mi stawać na stopie :/ mogłabym jakieś podłogowe ćwiczenia wdrożyć ale tak tego nie lubię że mi się odechciewa.
15-40, zależy jak mam siłę. Pare razy zdarzyło mi się godzinę przy jakimś serialu. Ale ja to tak mega rekreacyjnie, nie to, że trenuję jakoś. Tylko, żeby się coś poruszać

Straszne govvno. Nic ciekawego, pożeracz czasu, daltego pozwalam sobie tylko przed snem i na orbie właśnie.
Ja na orbitreku nadrabiałam zaległości u moich ulubionych youtuberek, ale że po mrożeniu brodawek nie byłam w stanie biegać to mam teraz takie tyły że nigdy tego nie nadrobię :p
No to ja zaczelam właśnie od 15 minut na levelu 2 i już serducho mi biło jak wściekłe średnio 139 na minute 😁
Bieżnia nawet pod górkę jest zdecydowanie łatwiejsza dla mnie😆
A bo to też zależy jaki orbitrek. Jak jeszcze chodziłam po różnych siłowniach to miałam swój ulubiony typ i taki na którym mi się strasznie ciężko biegało :D może na ten drugi trafiłaś.

Czekam na krwawienie po biochemie... ostatnie dni były zatrważające.... najpierw ogromna radość, że pierwszy raz się udało po 4 latach i pewnośc, że wszystko będzie dobrze, a później nagle ogromny niedopisania smutek, mam nadzieję, że organizm sam sobie poradzi z oczyszczeniem ;( wczoraj rozpaczałam, dziś czuje sie troszkę lepiej...

Czekam na krwawienie po biochemie... ostatnie dni były zatrważające.... najpierw ogromna radość, że pierwszy raz się udało po 4 latach i pewnośc, że wszystko będzie dobrze, a później nagle ogromny niedopisania smutek, mam nadzieję, że organizm sam sobie poradzi z oczyszczeniem ;( wczoraj rozpaczałam, dziś czuje sie troszkę lepiej...
Właśnie miałam pytać jak się czujesz. Myślę, że ten biochem to dobry znak, tak to traktuj 🤍. Z czego u Was wynikają trudności z zajściem w ciążę?

My z mężem idziemy w lutym na naszą pierwsza wspólna wizyte w klinice niepłodności, mam nadzieję, że tu się nami zajmą, bez podejscia "starać się starać", tylko bardziej wnikliwym okiem. Jesteśmy zapisani do gin, która jest bardzo polecana, więc wewnętrznie się bardzo raduję na ten krok 💃😻
kiedy dokładnie idziecie? My też idziemy, 11 lutego, mam dokładnie takie same nadzieję jak Ty, więc oby się nam obu spełniły 🤞

reklama
Do góry