Nasturtium
Fanka BB :)
Czyli idę w dwie.Nie znam żadnej przestymulowanej na dwóch tabletkach
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czyli idę w dwie.Nie znam żadnej przestymulowanej na dwóch tabletkach
Pomidorowe znajomi ostatnio byli i zostawili i nie umiem się powstrzymaćOrzechowe?
O JEZU ME ULUBIONE POMIDOROWO SEROWEMy tez dzisiaj oglądaliśmy orbitrek ale chyba weźmiemy jednak rower bo chcemy go dać do mieszkanka a orbi jest trochę za duży. A tymczasem..
Zobacz załącznik 1488437
Ja chodze na siłownie , nawet jakbym chciała w domu ćwiczyć to nie mam na to miejsca niestetyJa właśnie jestem na etapie oczekiwania na rowerek stacjonarny. Plan to codziennie minimum 10 minut.
Ja to najbardziej lubię spacery i rower latem, ale wiem, że z takiego stacjonarnego też będę korzystać, miałam kiedyś i wcale mi się nie znudziło.ja to nawet jak wejdę i na 5 minut na orba to sie cieszę, lepsze to niż nic
Kocham wszelkie chrupki, ale orzechowe najmocniej.Pomidorowe znajomi ostatnio byli i zostawili i nie umiem się powstrzymać
przypominają mi się złote czasy, gdy codziennie wjeżdżała godzina na stacjonarnym o 17 przy ostrym dyżurzeJa to najbardziej lubię spacery i rower latem, ale wiem, że z takiego stacjonarnego też będę korzystać, miałam kiedyś i wcale mi się nie znudziło.
O jaaa to te śmierdzące tak ładnie jak się paczkę otworzy, ten widok przypomniał mi dzieciństwo i drogę do szkoły zagryzając takie właśnie chrupeczkiMy tez dzisiaj oglądaliśmy orbitrek ale chyba weźmiemy jednak rower bo chcemy go dać do mieszkanka a orbi jest trochę za duży. A tymczasem..
Zobacz załącznik 1488437
O tak, dobry serial w tle jest zawsze spoko .przypominają mi się złote czasy, gdy codziennie wjeżdżała godzina na stacjonarnym o 17 przy ostrym dyżurze
Ja tez kocham rowerki, latem jeżdżę po 50-60km jak pracuję od rana, a jak na popołudnie to lecę w godzinę 25km dupa płonie ale kocham zapier*alacJa to najbardziej lubię spacery i rower latem, ale wiem, że z takiego stacjonarnego też będę korzystać, miałam kiedyś i wcale mi się nie znudziło.