reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

reklama
My tez dzisiaj oglądaliśmy orbitrek ale chyba weźmiemy jednak rower bo chcemy go dać do mieszkanka a orbi jest trochę za duży. A tymczasem..😅
Zobacz załącznik 1488437
O jaaa to te śmierdzące tak ładnie jak się paczkę otworzy, ten widok przypomniał mi dzieciństwo i drogę do szkoły zagryzając takie właśnie chrupeczki😆

reklama
Ja to najbardziej lubię spacery i rower latem, ale wiem, że z takiego stacjonarnego też będę korzystać, miałam kiedyś i wcale mi się nie znudziło.
Ja tez kocham rowerki, latem jeżdżę po 50-60km jak pracuję od rana, a jak na popołudnie to lecę w godzinę 25km 😁 dupa płonie ale kocham zapier*alac 😆

Do góry