reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

ło panie! Tak się da?!
Letrox ma fajne tabsy, kładziesz na blacie, przyciskasz palcem i sama pęka na pół :) super wygodna opcja.
Gwarantuje, ze żadna z nas nie wstaje o 5-6 rano w niedziele, żeby zmierzyć tempke, dlatego, ze lubi tak rano wstawać 😂😂
Ja lubię wstawać tak rano :) jak wstaje później niż o 8:30 to mam poczucie zmarnowanego dnia 🙈za to jak byłam nastolatką to potrafiłam spać i do 14 😆
Dziewczyny, stymulację clo Waszym zdaniem powinno się zaczynać najpierw od 1 tabletki dziennie? Czy lepiej od razu dwie? Jak uważacie?
Tak jak lekarz przepisze

reklama
Ja dopiero zaczynam przygode z nim, wczesniej z ćwiczen kardio to bieżnia i górki interwałowo , ale orbit daje w dupe ładnie ja też słuchawki na uszach i jade z koksem. A ile minut robisz?
15-40, zależy jak mam siłę. Pare razy zdarzyło mi się godzinę przy jakimś serialu. Ale ja to tak mega rekreacyjnie, nie to, że trenuję jakoś. Tylko, żeby się coś poruszać
A co na tym tik toku?
Straszne govvno. Nic ciekawego, pożeracz czasu, daltego pozwalam sobie tylko przed snem i na orbie właśnie.

Letrox ma fajne tabsy, kładziesz na blacie, przyciskasz palcem i sama pęka na pół :) super wygodna opcja.

Ja lubię wstawać tak rano :) jak wstaje później niż o 8:30 to mam poczucie zmarnowanego dnia 🙈za to jak byłam nastolatką to potrafiłam spać i do 14 😆

Tak jak lekarz przepisze
Lekarz chce dwie dziennie, ale wiem, że dziewczyny mówiły, że czasami zdarza się wtedy przestymulowanie i trochę się tego obawiam.

orbitrek propsuję, załączam tik toka i minuty same lecą
My tez dzisiaj oglądaliśmy orbitrek ale chyba weźmiemy jednak rower bo chcemy go dać do mieszkanka a orbi jest trochę za duży. A tymczasem..😅
D33ED661-2247-401D-8A70-0E08DFC5525E.jpeg

15-40, zależy jak mam siłę. Pare razy zdarzyło mi się godzinę przy jakimś serialu. Ale ja to tak mega rekreacyjnie, nie to, że trenuję jakoś. Tylko, żeby się coś poruszać

Straszne govvno. Nic ciekawego, pożeracz czasu, daltego pozwalam sobie tylko przed snem i na orbie właśnie.
No to ja zaczelam właśnie od 15 minut na levelu 2 i już serducho mi biło jak wściekłe średnio 139 na minute 😁
Bieżnia nawet pod górkę jest zdecydowanie łatwiejsza dla mnie😆

reklama
Do góry