Kaala
Fanka BB :)
Tylko błagam kup z dobrej hodowli FCI, są bardzo wymagające i niestety ale chorowiteKocham berneńczyki to będzie mój pies jak już wyprowadzimy się do domu który remontujemy obecnie,
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tylko błagam kup z dobrej hodowli FCI, są bardzo wymagające i niestety ale chorowiteKocham berneńczyki to będzie mój pies jak już wyprowadzimy się do domu który remontujemy obecnie,
Ja mam 10 budzików każdy co 5 min a czasem i taj potrafię zaspaćJa ostatnio w ogóle nie mogę wstać. Mam tysiąc budzików ustawionych
Czekam na weekend żeby się wyspać.
1 żeby zobaczyć jak organizm zareaguje, bo lepiej zwiększyć niż się przestymulować, ale moje zdanie już znasz , w sumie część staraczek to samo mi pisała , chyba, że lekarz ocenia i mówi, że 2 to bierz dwie, wkoncu jak masz dobrego gina to wie co robi!Dziewczyny, stymulację clo Waszym zdaniem powinno się zaczynać najpierw od 1 tabletki dziennie? Czy lepiej od razu dwie? Jak uważacie?
Tak, pięknie wykres do góry! Pięknie!Czesc z rana!
U mnie sytuacja na wykresie wygląda lepiej, z testami hmm no nie wiem. U mnie to jak zwykle.Zobacz załącznik 1488478
Zrób zdjęcie jak już całkiem się ten test wybarwi , coś widzę delikatnie!Czesc z rana!
U mnie sytuacja na wykresie wygląda lepiej, z testami hmm no nie wiem. U mnie to jak zwykle.Zobacz załącznik 1488478
myślę, że lepiej zacząć od 1Dziewczyny, stymulację clo Waszym zdaniem powinno się zaczynać najpierw od 1 tabletki dziennie? Czy lepiej od razu dwie? Jak uważacie?
A to przepraszam, skoro tak przepisał to tak bierzLekarz chce dwie dziennie, ale wiem, że dziewczyny mówiły, że czasami zdarza się wtedy przestymulowanie i trochę się tego obawiam.