reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

reklama
Polecam mierzenie temp.
Właśnie przymierzam się do tego ale mam wątpliwości. Z jednej strony chcialabym spróbować chociażby po to by mieć poczucie że wykorzystuje możliwie wszystkie dostępne metody żeby zwiększyć szanse (myślę też nad monitoringiem), z drugiej strony jest to mój drugi cykl a ja już jestem mocno zafiksowana, zrobiłam dwa testy i po obu wyłam jak bóbr, widzę że już brak mi dystansu do tematu, jestem z reguły nieciepliwa osoba, plus mój wiek plus to że mam Hashimoto nasuwa mi czarne wizję że nigdy się nie uda i widzę że coraz mocniej się nakręcam . I myślę czy mierzenie temperatury nie pogorszy tego bo jednak codziennie rano będę myśleć o tym

Właśnie przymierzam się do tego ale mam wątpliwości. Z jednej strony chcialabym spróbować chociażby po to by mieć poczucie że wykorzystuje możliwie wszystkie dostępne metody żeby zwiększyć szanse (myślę też nad monitoringiem), z drugiej strony jest to mój drugi cykl a ja już jestem mocno zafiksowana, zrobiłam dwa testy i po obu wyłam jak bóbr, widzę że już brak mi dystansu do tematu, jestem z reguły nieciepliwa osoba, plus mój wiek plus to że mam Hashimoto nasuwa mi czarne wizję że nigdy się nie uda i widzę że coraz mocniej się nakręcam . I myślę czy mierzenie temperatury nie pogorszy tego bo jednak codziennie rano będę myśleć o tym
Kochana rozumiem. Ile masz lat? Jesli drugi cykl daj sobie czasu 💚. Z hashimoto da się zajść, więc spokojnie. Monitoring oczywiście możesz zrobić, czy nawet zmierzenie temp., ale po to żeby wiedzieć czy jest owu, jeśli jest owu to daj sobie chwilę. Możesz sobie zrobić podstawowe badania listy która krąży i jak nie ma nic na pierwszy rzut niepokojącego to działajcie poprostu 💚

Ja też, zwłaszcza że źle sypiam. Więc każda minuta snu jest na wagę złota. Do tego pracuje hybrydowo, w soboty mam kurs, a w niedzielę spie do południa. Nie ma szans na jakies mierzenie temperatury
Dokładnie, mnie to by przerażało wstawanie na weekend podczas , gdy w tyg zaczynam prace o 6. 30 a wstaje o 5.30 , poza tym nie wiem czy było by to wykonalne, bo ja dużo pije i wstaje na śpiochu w nocy sikać zazwyczaj😅

Bo było zagnieżdżenie! Ja też miałam spadki, dopiero w 11dpo skok
Mam nadzieję, ze jutro będzie skok. Albo przyjdzie @ ale ovu była więc dziwne byłoby to. Cofam się często do twojego wykresu i porównuje. Mozesz wyslać mi go w wiadomości ? Dzisiaj schodząc po schodach, w koszulce bez stanika tak mnie zabolaly przy schodzeniu, ze zdziwiłam się szczerze...
Juz nie mogę doczekać się jutra 💚🍀🌈

reklama
Do góry