reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

Dopiero usiadłam chwilę i Podczytuje Was chociaz nadrobić ciężko. Jeszcze w pracy mi ciśnienie podnieśli także też chętnie bym się winka napiła, ale jednak dla świętego spokoju powstrzymam się do @. Swoją drogą mam jakoś wyjątkowo dużo śluzu jak na tą fazę cyklu, zawsze przed @ raczej nie wyczuwam śluzu a teraz na potęgę🙄 organizm płata figle i albo podsuwa mi jakieś niestandardowe objawy albo ja zwracam uwagę na coś czego wcześniej nie dostrzegałam 😂

Mi tłumaczyła lekarka, że przy braku chorób tym hashimoto itd. Przy cyklach naturalnych do 2.5 okej, jeśli jest jakiś problem i stymulacja to raczej w kierunku 1-1. 5. Ja nigdy nie zeszłam poniżej 2 od kiedy się staram.
Też słyszałam o tej gornej granicy 2,5, chociaż moja lekarska mi powtarza że póki jestem w wieku rozrodczym to warto utrzymywać ten poziom poniżej 2.

reklama
tak dziwnie powiedział o tym AMH, ale poza tym chyba nie nagadał żadnych głupot, nie dał Ci dupka od 16dc bez sprawdzania owulacji czy coś. Ja też dostałam dostinex i prolaktyna poleciała mi na tym szybko. Badanie progesteronu też ma sens i wybrał taki standardowy raczej dzień, jeżeli nie wiesz kiedy masz owulacje.
A dzisiaj robił Ci usg?

Faktycznie może Ci być trudno jak masz faceta tylko na tydzień w miesiącu - trudno może być trafić akurat w okolice owulacji. To tak na stałe czy jakaś tymczasowa sytuacja? Długo się już staracie?
A powiedz mi jaka miałaś dawkę tego leku?
Bo ja jak go dobrze zrozumiałam to pół tabletki co tydzień. Ale jak otworzyłam to pudełeczko to tam są takie malutkie te tableteczkj i nie wiem czy to mam podzielić na pół?

Bo ja jak go dobrze zrozumiałam to pół tabletki co tydzień. Ale jak otworzyłam to pudełeczko to tam są takie malutkie te tableteczkj i nie wiem czy to mam podzielić na pół?
ja właśnie przed chwilą połknęłam swoją tygodniową dawkę i potwierdzam, ze jest to połowa tej maleńkiej tabletki 😉

tak, zgadza się, ja najpierw brałam cała, a od jakiegoś czasu po pół, trochę trzeba się nameczyc z dzieleniem tego niestety

reklama
Dziewuszki a mam pytanie takie z innej beczki pewnie mnie wysmiejecie no ale sprobuje ;p Co myslicie na temat wrózek i kart tarota. Mam znajoma ktora czasem stawia mi karty robi to za darmo. Znajoma moze za duzo powiedziane na temat mojego zycia wie tylko tyle co wyczyta w kartach. Kilka razy sprawdzily sie u mnie jej spostrzezenia.
Mnie wróżki troszkę przerażają 🙈

Do góry