reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

Załączniki

• 183C265A-D5E5-481F-A3FA-6050E3A80D54.png
    183C265A-D5E5-481F-A3FA-6050E3A80D54.png
    104,8 KB · Wyświetleń: 45
reklama
Ja ze swoim mam teraz układ, że ma zrzucać jebnik, bo mu się przybrało. I może zjeść w ciagu 2 tygodni 3 razy frytki (u niego to są frytki z majonezem, serem żółtym i kabanosami). Może sobie kupić dodatkowe 1 frytki poprzez pójście 2x na basen + 1x orbitrek :D a jak nie zrobi żadnej aktywności fizycznej w ciągu tygodnia to mu odbieram jedne frytki xD
Czaicie? On się na wszystko godzi :D tak się dogadalismy :D
Mój też się słucha i ma mój rygor xd ale jak np zje coś "niewłaściwego" to mi mówi o tym, zachowując się jak małe dziecko 😁 i to mnie zawsze rozbawia do granic, na chwilę wybaczam, ale później żandarm wjezdza 😁 gdybym go nie pilnowała to żyłby tylko na pizzy i słodyczach, a ma IO i Hashimoto 🙆

Ja ze swoim mam teraz układ, że ma zrzucać jebnik, bo mu się przybrało. I może zjeść w ciagu 2 tygodni 3 razy frytki (u niego to są frytki z majonezem, serem żółtym i kabanosami). Może sobie kupić dodatkowe 1 frytki poprzez pójście 2x na basen + 1x orbitrek :D a jak nie zrobi żadnej aktywności fizycznej w ciągu tygodnia to mu odbieram jedne frytki xD
Czaicie? On się na wszystko godzi :D tak się dogadalismy :D
Grunt to dobrze sobie wychować faceta :D

Mój też się słucha i ma mój rygor xd ale jak np zje coś "niewłaściwego" to mi mówi o tym, zachowując się jak małe dziecko 😁 i to mnie zawsze rozbawia do granic, na chwilę wybaczam, ale później żandarm wjezdza 😁 gdybym go nie pilnowała to żyłby tylko na pizzy i słodyczach, a ma IO i Hashimoto 🙆
nie no ja ogólnie nic mu nie zabraniam jakoś mega, chyba że zaczyna przesadzać. A tak to wszystko z głowa

reklama
Do góry