reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

Załączniki

• 183C265A-D5E5-481F-A3FA-6050E3A80D54.png
    183C265A-D5E5-481F-A3FA-6050E3A80D54.png
    104,8 KB · Wyświetleń: 48
reklama
Ja ze swoim mam teraz układ, że ma zrzucać jebnik, bo mu się przybrało. I może zjeść w ciagu 2 tygodni 3 razy frytki (u niego to są frytki z majonezem, serem żółtym i kabanosami). Może sobie kupić dodatkowe 1 frytki poprzez pójście 2x na basen + 1x orbitrek :D a jak nie zrobi żadnej aktywności fizycznej w ciągu tygodnia to mu odbieram jedne frytki xD
Czaicie? On się na wszystko godzi :D tak się dogadalismy :D
Mój też się słucha i ma mój rygor xd ale jak np zje coś "niewłaściwego" to mi mówi o tym, zachowując się jak małe dziecko 😁 i to mnie zawsze rozbawia do granic, na chwilę wybaczam, ale później żandarm wjezdza 😁 gdybym go nie pilnowała to żyłby tylko na pizzy i słodyczach, a ma IO i Hashimoto 🙆

Ja ze swoim mam teraz układ, że ma zrzucać jebnik, bo mu się przybrało. I może zjeść w ciagu 2 tygodni 3 razy frytki (u niego to są frytki z majonezem, serem żółtym i kabanosami). Może sobie kupić dodatkowe 1 frytki poprzez pójście 2x na basen + 1x orbitrek :D a jak nie zrobi żadnej aktywności fizycznej w ciągu tygodnia to mu odbieram jedne frytki xD
Czaicie? On się na wszystko godzi :D tak się dogadalismy :D
Grunt to dobrze sobie wychować faceta :D

Mój też się słucha i ma mój rygor xd ale jak np zje coś "niewłaściwego" to mi mówi o tym, zachowując się jak małe dziecko 😁 i to mnie zawsze rozbawia do granic, na chwilę wybaczam, ale później żandarm wjezdza 😁 gdybym go nie pilnowała to żyłby tylko na pizzy i słodyczach, a ma IO i Hashimoto 🙆
nie no ja ogólnie nic mu nie zabraniam jakoś mega, chyba że zaczyna przesadzać. A tak to wszystko z głowa

reklama
Do góry