Aczkolwiek@to_na_pralkę
Fanka BB :)
Nie ma co ogladac, nie umiem tego wyjaśnić@Aczkolwiek@to_na_pralkę pokaż wykres
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie ma co ogladac, nie umiem tego wyjaśnić@Aczkolwiek@to_na_pralkę pokaż wykres
Ja się trzymam, że owu była 22.01,zobaczymy jutro . Szalona Ty!Nie ma co ogladac, nie umiem tego wyjaśnić
Mój też się słucha i ma mój rygor xd ale jak np zje coś "niewłaściwego" to mi mówi o tym, zachowując się jak małe dziecko i to mnie zawsze rozbawia do granic, na chwilę wybaczam, ale później żandarm wjezdza gdybym go nie pilnowała to żyłby tylko na pizzy i słodyczach, a ma IO i HashimotoJa ze swoim mam teraz układ, że ma zrzucać jebnik, bo mu się przybrało. I może zjeść w ciagu 2 tygodni 3 razy frytki (u niego to są frytki z majonezem, serem żółtym i kabanosami). Może sobie kupić dodatkowe 1 frytki poprzez pójście 2x na basen + 1x orbitrek a jak nie zrobi żadnej aktywności fizycznej w ciągu tygodnia to mu odbieram jedne frytki xD
Czaicie? On się na wszystko godzi tak się dogadalismy
Grunt to dobrze sobie wychować facetaJa ze swoim mam teraz układ, że ma zrzucać jebnik, bo mu się przybrało. I może zjeść w ciagu 2 tygodni 3 razy frytki (u niego to są frytki z majonezem, serem żółtym i kabanosami). Może sobie kupić dodatkowe 1 frytki poprzez pójście 2x na basen + 1x orbitrek a jak nie zrobi żadnej aktywności fizycznej w ciągu tygodnia to mu odbieram jedne frytki xD
Czaicie? On się na wszystko godzi tak się dogadalismy
Wieeeeleeeee jest seeeeeercNie ma co ogladac, nie umiem tego wyjaśnić
już porzuciłam mój eksperement ale zobaczę@LadyCaro teraz mi endo odpisała i od razu mi się skojarzyło z Tobą i Twoja próba ,Kazała mi brać euthyrox naprzemiennie w jeden dzień 25mg, drugi dzień 50mg i oczywiście suplementować nadal jod (to jest przy lekach dla ciężarnych to wystarcza).
nie no ja ogólnie nic mu nie zabraniam jakoś mega, chyba że zaczyna przesadzać. A tak to wszystko z głowaMój też się słucha i ma mój rygor xd ale jak np zje coś "niewłaściwego" to mi mówi o tym, zachowując się jak małe dziecko i to mnie zawsze rozbawia do granic, na chwilę wybaczam, ale później żandarm wjezdza gdybym go nie pilnowała to żyłby tylko na pizzy i słodyczach, a ma IO i Hashimoto
No ja zaraz się śmiałam jak czytałam zalecenia, że pomysł od Lady w zaleceniach.już porzuciłam mój eksperement ale zobaczę