Brownie1992
Moderator
Dopiero 8dpo, jest jeszcze dla mnie nadziejaProszę sobie opieprz dać i sikać dalej
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dopiero 8dpo, jest jeszcze dla mnie nadziejaProszę sobie opieprz dać i sikać dalej
No właśnie! To ten opieprz to tski konkretnyDopiero 8dpo, jest jeszcze dla mnie nadzieja
Jedziemy na tym samym wózku, wg MOICH STATYSTYK obie musimy wysikać 2 kreskiDopiero 8dpo, jest jeszcze dla mnie nadzieja
Opierdalam się konkretnieNo właśnie! To ten opieprz to tski konkretny
Jeśli to jakieś gusowskie to nie wróżę nam świetlanej przyszłościJedziemy na tym samym wózku, wg MOICH STATYSTYK obie musimy wysikać 2 kreski
Nie pierd....l tylko szczyj prosto, mówię Ci - będą dwie, dla sprawy, trzeba ratowac 1 str styczniaJeśli to jakieś gusowskie to nie wróżę nam świetlanej przyszłości
To ta Pani niebieska całe szczęście styczniowe zgranela, ale tej sie należałoNie pierd....l tylko szczyj prosto, mówię Ci - będą dwie, dla sprawy, trzeba ratowac 1 str stycznia
Według mnie betę powinno się zbadać 2, max 3 razy na samym początku z progesteronem, a potem to już nie ma po co.A tak wgl powiedzcie mi proszę. Czy konieczne jest monitorowanie bety. Pytam ponieważ ta moja ciążowa koleżanka była na usg wczoraj i nie było widać zarodka tylko pęcherzyk a skończyła 6tydz ciąży. Lekarz jej powiedział ze może zrobić betę ale to jej nic nie da ja się nie znam wiec chce poznać opinie
W sumie beta może trochę powiedzieć- jeśli jest ok 20-30 tyś to powinien być już w macicy zarodek w pęcherzyku.A tak wgl powiedzcie mi proszę. Czy konieczne jest monitorowanie bety. Pytam ponieważ ta moja ciążowa koleżanka była na usg wczoraj i nie było widać zarodka tylko pęcherzyk a skończyła 6tydz ciąży. Lekarz jej powiedział ze może zrobić betę ale to jej nic nie da ja się nie znam wiec chce poznać opinie