reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

zgadzam się, dużo się tu dowiedziałam i dowiaduję i dlatego wolę najpierw zapytać Was, a potem gina ;).
Czyli reasumując- zaufać temu jaki plan przestawi mi w środę? Kwestia też infekcji, będę nalegała na powtórny wymaz, nadal coś tam czuję, ale być może teraz przez okres, zwykle wtedy też mam lekkie swędzenie ..,
przyjdź z tym co Ci powiedział w środę i zobaczymy, czy gin ma sens :D

reklama
Tak jest 😃.
Szczerze to obawiam się jeśli nie zaproponuje nic sensownego ….znowu oznaczałoby to szukanie nowego…
Może przy okazji zapytam, czy są jakieś staraczki z Łodzi, okolic, polecacie jakieś nazwiska? Może być na priv.
dokładnie, jak @LadyCaro mówi, szkoda czasu na idiotow, lepiej szukać nowego w razie czego (przy czym oczywiście nie wiem w tej chwili, czy Twój jest idiotą, jeszcze tego mądre forumowe głowy nie ustaliły). W razie czego zawsze są kliniki leczenia niepłodności - one nie są tylko po to, by robić iui i ivf przecież. Mają tam fachowców od niepłodności, dla których brak owu to prosty schemat, gotowy plan diagnostyki i działania na wejście do gabinetu pewnie mają, w tym opcje B, C i D od razu.

Dziewczyny! U mnie to chyba jakaś grypa żołądkowa. Obudziłam się z ogromnym bolem glowy, az mi niedobrze. Piersi jak 2 kamienie. A temperatura tak poszybowała w doł, ze jakby to był chociaz 12 dzień pomyslalabym, aha @ się zbliża. Masakra jak ja się źle czuję oczywiście test bez zmian. Nie mam jak tego samopoczucia zwalić na ciążę. Wg premom 8 dni po, wg ovufriend 7 dni po.

Załączniki

• Screenshot_20230124-054855_OvuFriend.jpg
    Screenshot_20230124-054855_OvuFriend.jpg
    104,1 KB · Wyświetleń: 49
  • 20230124_055108.jpg
    20230124_055108.jpg
    143,8 KB · Wyświetleń: 48
Ostatnia edycja:
Ja tylko wpadam, żeby serdecznie pogratulować @Karola3092 .
Wiem, wiem na priv już było, ale na forum też musiałam.
Twoje dwie kreski to radość, jakbym sama je wysikała😗.

Dziewczyny, czytam Was z ukrycia- śledzę Wasze losy- styczeń coś blado wychodzi, ale życzę, żeby każda ujrzała w końcu ⏸️.
Ja dalej idę się wyciszać 🧘🏻‍♀️.

reklama
Do góry