reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

zgadzam się, dużo się tu dowiedziałam i dowiaduję i dlatego wolę najpierw zapytać Was, a potem gina ;).
Czyli reasumując- zaufać temu jaki plan przestawi mi w środę? Kwestia też infekcji, będę nalegała na powtórny wymaz, nadal coś tam czuję, ale być może teraz przez okres, zwykle wtedy też mam lekkie swędzenie ..,
przyjdź z tym co Ci powiedział w środę i zobaczymy, czy gin ma sens :D

reklama
Tak jest 😃.
Szczerze to obawiam się jeśli nie zaproponuje nic sensownego ….znowu oznaczałoby to szukanie nowego…
Może przy okazji zapytam, czy są jakieś staraczki z Łodzi, okolic, polecacie jakieś nazwiska? Może być na priv.
dokładnie, jak @LadyCaro mówi, szkoda czasu na idiotow, lepiej szukać nowego w razie czego (przy czym oczywiście nie wiem w tej chwili, czy Twój jest idiotą, jeszcze tego mądre forumowe głowy nie ustaliły). W razie czego zawsze są kliniki leczenia niepłodności - one nie są tylko po to, by robić iui i ivf przecież. Mają tam fachowców od niepłodności, dla których brak owu to prosty schemat, gotowy plan diagnostyki i działania na wejście do gabinetu pewnie mają, w tym opcje B, C i D od razu.

Dziewczyny! U mnie to chyba jakaś grypa żołądkowa. Obudziłam się z ogromnym bolem glowy, az mi niedobrze. Piersi jak 2 kamienie. A temperatura tak poszybowała w doł, ze jakby to był chociaz 12 dzień pomyslalabym, aha @ się zbliża. Masakra jak ja się źle czuję oczywiście test bez zmian. Nie mam jak tego samopoczucia zwalić na ciążę. Wg premom 8 dni po, wg ovufriend 7 dni po.

Załączniki

• Screenshot_20230124-054855_OvuFriend.jpg
    Screenshot_20230124-054855_OvuFriend.jpg
    104,1 KB · Wyświetleń: 53
  • 20230124_055108.jpg
    20230124_055108.jpg
    143,8 KB · Wyświetleń: 51
Ostatnia edycja:
Ja tylko wpadam, żeby serdecznie pogratulować @Karola3092 .
Wiem, wiem na priv już było, ale na forum też musiałam.
Twoje dwie kreski to radość, jakbym sama je wysikała😗.

Dziewczyny, czytam Was z ukrycia- śledzę Wasze losy- styczeń coś blado wychodzi, ale życzę, żeby każda ujrzała w końcu ⏸️.
Ja dalej idę się wyciszać 🧘🏻‍♀️.

reklama
Do góry