Bolilol
Fanka BB :)
uff, to dobrzeja miałam sono hsg bez znieczulenia a histeroskopię pod narkozą
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
uff, to dobrzeja miałam sono hsg bez znieczulenia a histeroskopię pod narkozą
Nie no, nie oszukujmy się, obok glukometru to nie stało.w sumie takiej do glukometru się nie boję...
Nie bada się tego na własną rękę. Aby ustalić czy faktycznie taki problem jest musisz udać się do poradni genetycznej. Poza badaniami ważna jest też historia rodzinna.Kochane mam pytanie. Wiecie jaka mutacje trzeba sprawdzic w momencie kiedy roni sie tylko ciaze zenskie ? Cos slyszlam na ten temat. Chyba od znajomej znajomej ;p ale nie mamy dobrego kontaktu wiec jej nie zapytam tak ni z gruszki ni z pietruszki.
Pierwsze kilka razy jest ciężkie, później to rutyna jak połykanie tabletek.zemdlałabym. Nie wiem jak Wy to robicie
Dobrze, dziękuję Ci za odpowiedźIść do dobrego lekarza i stymulować owulację skoro jej nie ma. A wcześniej niech zbada czemu jej nie ma. Ale badanie progesteronu w 5 dniu cyklu to do niczego się nie przyda w tym kontekście.
Pokrętny@Paula1417 ale tak z ciekawości: Jak ten wynik proga miałby Ci powiedzieć, czy masz brać dupka? Co musiałabyś tam zobaczyć? Nie pytam jakoś złośliwie, po prostu nie wiem jaki jest Twój tok myślenia
O dzięki, to moje kolejne próby były czyli to się tylko głupio wyświetla a ustawia się normalnie. Dobrze wiedzieć@Elph A w profilowym jak się wjedzie to tak
Wiiidzisz, to prawie taka sama ;-) Bo wiesz, a nuż w Bocianie coś takiego zaproponują... ;-)w sumie takiej do glukometru się nie boję...
Bo to zupełnie nie tak. Prog w 5 dc wyjdzie Ci jakiś max 1. Bo on rośnie po owulacji (której nie masz, więc u Ciebie nie rośnie) i spada przed samą miesiączką i wtedy ona przychodzi. I on prawdopodobnie teraz wyszedłby Ci okej, jak na tą fazę cyklu. Co zupełnie nie znaczy, że potem by był okej i nie musiałabyś brać dupka. Badanie proga w 5dc w Twoim przypadku nie ma żadnej wartości diagnostycznej.Pokrętny
Myślałam, że jak prog wyszedłby ok to wtedy oznaczałoby, że nie muszę brać syntetycznego proga. Ale wiem, że to pewnie bzdura.
Ale progesteron na początku cyklu jest naturalnie blisko zera. Więc jaki to miałby być ok?Pokrętny
Myślałam, że jak prog wyszedłby ok to wtedy oznaczałoby, że nie muszę brać syntetycznego proga. Ale wiem, że to pewnie bzdura.