reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

reklama
Bo to zupełnie nie tak. Prog w 5 dc wyjdzie Ci jakiś max 1. Bo on rośnie po owulacji (której nie masz, więc u Ciebie nie rośnie) i spada przed samą miesiączką i wtedy ona przychodzi. I on prawdopodobnie teraz wyszedłby Ci okej, jak na tą fazę cyklu. Co zupełnie nie znaczy, że potem by był okej i nie musiałabyś brać dupka. Badanie proga w 5dc w Twoim przypadku nie ma żadnej wartości diagnostycznej.
Dziękuję, czyli chyba czekam na rozwój wypadków, czyli jak nie dostanę okresu do 20dc to biorę dupka i tyle.

Dziękuję, czyli chyba czekam na rozwój wypadków, czyli jak nie dostanę okresu do 20dc to biorę dupka i tyle.
nie, nie jak nie dostaniesz okresu do 20dc to bierzesz dupka, tylko idziesz do lekarza i lekarz na podstawie monitoringu wdraża Ci leki. Naprawdę, nie kombinuj za dużo sama, bo widać, że bardzo byś chciała mieć nad tym kontrolę, ale nie tędy droga. Serio.

mega jestem smutna, że już nie mogę tego robić :(
Czemu? Czy chodzi teraz o ten antybiotyk?
Oddawanie krwi jest na liście moich marzeń i teraz w weekend będzie u mnie impreza towarzysząca hdk przy WOŚP. Ale ja będę wtedy albo jeszcze miała okres albo tuż po, a czytałam przeciwskazania, to do 3 dni po okresie nie można i dupa 😔😔😔

Czemu? Czy chodzi teraz o ten antybiotyk?
Oddawanie krwi jest na liście moich marzeń i teraz w weekend będzie u mnie impreza towarzysząca hdk przy WOŚP. Ale ja będę wtedy albo jeszcze miała okres albo tuż po, a czytałam przeciwskazania, to do 3 dni po okresie nie można i dupa 😔😔😔
nie można przy braniu euthyroxu oddawać. Wszystkie choroby tarczycy wykluczają. Mimo, że ja jak na osobę która się nie stara miałam tsh w normie, no ale euthyrox biorę.

reklama
O kurde, nie widziałam tego w tych zaleceniach 😱 to z letroxem pewnie to samo 😔
no niestety. Specjalnie się kiedyś tym interesowałam. A oddawałam w miarę regularnie. Mega mi przykro, ze nie mogę. Miałam w dupie czekolady, bo nie jem słodyczy za bardzo. Tak się cieszyłam, że może moja krew komuś pomoże. No ale...

Do góry