Elph
Fanka BB :)
Właśnie mi to tak wyświetlało kiepsko że usunęłam i pewnie jeszcze się nie zaktualizowałoJest dobrze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Właśnie mi to tak wyświetlało kiepsko że usunęłam i pewnie jeszcze się nie zaktualizowałoJest dobrze
jak się wejdzie w Twój profil widać, więc pewnie niedługo się pojawiWłaśnie mi to tak wyświetlało kiepsko że usunęłam i pewnie jeszcze się nie zaktualizowało
Iść do dobrego lekarza i stymulować owulację skoro jej nie ma. A wcześniej niech zbada czemu jej nie ma. Ale badanie progesteronu w 5 dniu cyklu to do niczego się nie przyda w tym kontekście.@lady_in_blue, @LadyCaro na pewno macie racje, po prostu nie do końca wiem jak teraz dalej robić, gdyby okresu nie było to dalej brałabym dupka, przychodziły w określony dzień, a tak nie wiem, czy teraz czekać, czy brać…
U gina będę w środę, zobaczę co też mi powie…
zemdlałabym. Nie wiem jak Wy to robicieWłaśnie dźgnęłam sobie w brzuch ovi Mój niemąż prawie zszedł na zawał
Nie ma co za dużo myśleć. Dźgasz i jużzemdlałabym. Nie wiem jak Wy to robicie
My tak widzimyWłaśnie mi to tak wyświetlało kiepsko że usunęłam i pewnie jeszcze się nie zaktualizowało
@Elph A w profilowym jak się wjedzie to takMy tak widzimy
Eeee, tam. Pierwszy raz najgorszy. Przy jakimś czterdziestym to już rutynazemdlałabym. Nie wiem jak Wy to robicie