Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ok dziękuję zapisze sobie to nazwisko. Na jutro mam umówiona ta wizytę zobaczę co powie a jak nie to umowie się do tego co napisałaśdobra dusza podpowiedziała mi, że w Krakowie jest dr Jakub Wyroba, podobno specjalizuje się w zachodzeniu w ciążę przy niskim amh
Ja jestem pesymista. Zawsze myśle negatywnie i myśle dużo za dużo o wszystkimAmh nie zmienisz, bardziej polepszania komórek aniżeli zmiany jej ilości coś w ten deseń, ale to też nie będę drastyczne różnice. Zbadaj żeby się nie męczyć, bo może niepotrzebnie myślisz, że jest źle, a może tak wcale nie jest
Ja teżNic a nic jestem biedak z budżetówki
A to na NFZ dostałaś skierowanie? Ciekawe to , zamiast się faszerować tabletkami można takie wylewy robićNie, nje jest na receptę. Tam gdzie robię wlewy babeczka mi zrobila. 1x na pol roku wystarczy.
Ale przed następnym zrobię już badania
Akurat skonczyla sie gwarancja...idealnie dla serwisu. Mam go 2,5 rokuOmg, ja mam na szczęście bida edytion czyli lidlomixa, ale szybko Ci padł serio
Edit. Dołożyłam sobie po 2 latach nie wiem skąd
mimo, ze musiałam sobie zrobić przerwę od forum, to co jakiś czas wchodziłam tu i podczytywałem, bardzo się ucieszyłam z Twojej bety! Kibicowałam Ci.Proszę bardzo, właśnie przyszło . Tylko rozumiem, że jest ciąża
Nie normalnie ide bez żadnego skierowania. Tam na miejscu jakby Cię kwalifikują czy można zrobić Ci wlew czy nie. Poczytaj sobie na necieJa też
A to na NFZ dostałaś skierowanie? Ciekawe to , zamiast się faszerować tabletkami można takie wylewy robić
Najgorzej . To wysyłam trochę optymizmu mojegoJa jestem pesymista. Zawsze myśle negatywnie i myśle dużo za dużo o wszystkim
Nie poprawisz amh dietą, to ilosc komórek która jest nam dana jeszcze w życiu płodowym i będzie tylko spadać. Można ten wynik nieznacznie poprawić ale to są poprawy rzędu drugie-trzecie miejsce po przecinku wiec żadne. Dlaczego uważasz, ze Twoje nie będzie rewelacyjne?Ja się obawiam mojego AMH . Mam w planach robić dopiero luty marzec. Ale myśle ze nie będzie rewelacyjne, ale słyszałam ze dieta można poprawić wynik jestem na dobrej drodze
wiesz co, najlepiej by było (oczywiście jeśli chcesz) gdybyś jutro zaraz po wizycie (żeby Ci nic z głowy nie uciekło) napisała nam co Ci dokładnie powiedział i zalecił, możliwie szczegółowo i od razu wstawiła w załączniku zdjęcia wszystkich ostatnich wyników. My wtedy zawołamy forumowe mądre głowy i dziewczyny Ci powiedzą, czy mądrze gada, czy uciekać gdzie pieprz rośnie od tego lekarza i szukać nowegoOk dziękuję zapisze sobie to nazwisko. Na jutro mam umówiona ta wizytę zobaczę co powie a jak nie to umowie się do tego co napisałaś