reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

reklama
O ja mam to samo , mąż mi kupuje torebki i buty jak marudzę że już się powoli kończą 😅🫣

Nawet paru złotych ? Jak waloryzacja wynosi prawie 15% 🙈 właśnie tworzę wyliczenia w Excel ile to mój pracodawca się nachapie jak wejdzie waloryzacja od 1 lutego 🥹
Nic a nic 🤷‍♀️ jestem biedak z budżetówki 😂

Właśnie jutro mam wizytę. Zmieniłam lekarza polecanego w kierunku problemami z zajsciem w ciążę. Zobaczę co mi powie. Trochę się stresuje .
Jestem z okolic Wadowic. Ktoś też?
dobra dusza podpowiedziała mi, że w Krakowie jest dr Jakub Wyroba, podobno specjalizuje się w zachodzeniu w ciążę przy niskim amh

też się bałam i odkładalam przez 5 miesięcy ciągle w tyle glowy myśląc o tym

Będzie dobrze! Wiedza to potęga, lepiej sprawdzić 🤞🍀
Wiadomo, że lepiej sprawdzić. Właśnie do tego kwietnia chce porobić badania żeby w końcu wiedzieć na czym stoję. A ostatnio na wizycie gin właśnie chciał zobaczyć moje AMH ale No nie zdążyłam zrobić .

reklama
Ja się obawiam mojego AMH . Mam w planach robić dopiero luty marzec. Ale myśle ze nie będzie rewelacyjne, ale słyszałam ze dieta można poprawić wynik 🥰 jestem na dobrej drodze
Amh nie zmienisz, bardziej polepszania komórek aniżeli zmiany jej ilości coś w ten deseń, ale to też nie będę drastyczne różnice. Zbadaj żeby się nie męczyć, bo może niepotrzebnie myślisz, że jest źle, a może tak wcale nie jest 💚

Do góry