reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

reklama
Amh nie zmienisz, bardziej polepszania komórek aniżeli zmiany jej ilości coś w ten deseń, ale to też nie będę drastyczne różnice. Zbadaj żeby się nie męczyć, bo może niepotrzebnie myślisz, że jest źle, a może tak wcale nie jest 💚
Ja jestem pesymista. Zawsze myśle negatywnie 🤷‍♀️ i myśle dużo za dużo o wszystkim

Ja się obawiam mojego AMH . Mam w planach robić dopiero luty marzec. Ale myśle ze nie będzie rewelacyjne, ale słyszałam ze dieta można poprawić wynik 🥰 jestem na dobrej drodze
Nie poprawisz amh dietą, to ilosc komórek która jest nam dana jeszcze w życiu płodowym i będzie tylko spadać. Można ten wynik nieznacznie poprawić ale to są poprawy rzędu drugie-trzecie miejsce po przecinku wiec żadne. Dlaczego uważasz, ze Twoje nie będzie rewelacyjne?

reklama
Ok dziękuję 😀zapisze sobie to nazwisko. Na jutro mam umówiona ta wizytę zobaczę co powie a jak nie to umowie się do tego co napisałaś
wiesz co, najlepiej by było (oczywiście jeśli chcesz) gdybyś jutro zaraz po wizycie (żeby Ci nic z głowy nie uciekło) napisała nam co Ci dokładnie powiedział i zalecił, możliwie szczegółowo i od razu wstawiła w załączniku zdjęcia wszystkich ostatnich wyników. My wtedy zawołamy forumowe mądre głowy i dziewczyny Ci powiedzą, czy mądrze gada, czy uciekać gdzie pieprz rośnie od tego lekarza i szukać nowego :)

Do góry