reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

w sumie to takie szczęście w nieszczęściu, nie trzeba dlugo czekać ani na owu, ani na okres. Mamy dużo lepiej niż dziewczyny z 30dnioeymi cyklami. U mnie to w ogóle jak dobrze pójdzie, to będę miała druga szanse na październikowe mamusie, to mam jeszcze szanse na dołączenie do @Karola3092 😅
No, ja mam cykle około 30 dni. Dłużą się, nie powiem :D

reklama
w sumie to takie szczęście w nieszczęściu, nie trzeba dlugo czekać ani na owu, ani na okres. Mamy dużo lepiej niż dziewczyny z 30dnioeymi cyklami. U mnie to w ogóle jak dobrze pójdzie, to będę miała druga szanse na październikowe mamusie, to mam jeszcze szanse na dołączenie do @Karola3092 😅
No takie krótkie cykle to złoto, ja to głównie 30-42 miałam😅, zdarzyły się wpadki 9 i 25 ale to właśnie takie wpadki 😅

ja jestem generalnie bardzo emocjonalna i jak coś przeżywam, to na całego - więc jak się cieszę, to jest euforia, mam mnóstwo energii, biegam, latam, piszczę, no a jak jest źle, to też na całego, nie jem, ledwo wstaje z łóżka, płaczę (w sumie bardziej wyję). Albo wysoka góra, albo głęboki dół. I ten wczorajszy dół to był rów marianski. Potrójna owulacja i żadnego cionsza.
Miss U GIF by giphystudios2021

Pozdrawiam ja w 22 dc z temperaturami z pierwszej fazy, to będzie dluuuugi cykl 😂

reklama
Do góry