reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

Jako nastolatka myślałam sobie że kiedyś z moim przyszłym facetem będziemy mieć gumy do żucia przy łóżku na poranne seksy :D ale życie pokazało że to też nie pora dla mnie, a przy dziecku to już w ogóle bo mały zawsze w którymś momencie nocy ląduje u nas w łóżku i budzi się pierwszy :p
my za to przy łóżku zawsze mamy mokre chusteczki dla dzieci, żeby się ogarnąć po i co - teraz zapach chusteczek dla niemowląt kojarzy mi się z seksem. Fajnie

reklama
Jako nastolatka myślałam sobie że kiedyś z moim przyszłym facetem będziemy mieć gumy do żucia przy łóżku na poranne seksy :D ale życie pokazało że to też nie pora dla mnie, a przy dziecku to już w ogóle bo mały zawsze w którymś momencie nocy ląduje u nas w łóżku i budzi się pierwszy :p
Bez mycia zębów i tak nie ma buzi buzi chyba, ze w czółko albo oral to tak 😂🙈

I tak się cała noc pocilo pod kołdrą 😂😂
nie no, pocenie okej, to mi w ogóle nie przeszkadza. Ale ja w ogóle mam z jamą ustną jakąś dziwną relację :D
Np strasznie mnie obrzydza, jak ktoś je czereśnie i wypluwa pestki i kłądzie do jakiejś miski. Rzygać mi się chce :D ogólnie jak coś miało kontakt z jamą ustną i jest na widoku to mnie obrzydza :D poza szczoteczką do zębów :D

nie no, pocenie okej, to mi w ogóle nie przeszkadza. Ale ja w ogóle mam z jamą ustną jakąś dziwną relację :D
Np strasznie mnie obrzydza, jak ktoś je czereśnie i wypluwa pestki i kłądzie do jakiejś miski. Rzygać mi się chce :D ogólnie jak coś miało kontakt z jamą ustną i jest na widoku to mnie obrzydza :D poza szczoteczką do zębów :D
dlatego my jesteśmy czyścioszki i poranny=po prysznicach, a przed śniadaniem 😅
Tez taka byłam, później zaczęłam zmieniać pampersy i śpiochy jak było po sama szyje 🙈🙈 i patrzeć jak jedza dzieci zdechłe muchy z podłogi, coś co upadło z włosami z podłogi, gile spod nosa i można sobie dopisywać dalej.
Przeszło mi 😂😂🙈🙈 wszystko przed Wami 🤞🤞😘😘

reklama
Do góry