reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

Jako nastolatka myślałam sobie że kiedyś z moim przyszłym facetem będziemy mieć gumy do żucia przy łóżku na poranne seksy :D ale życie pokazało że to też nie pora dla mnie, a przy dziecku to już w ogóle bo mały zawsze w którymś momencie nocy ląduje u nas w łóżku i budzi się pierwszy :p
my za to przy łóżku zawsze mamy mokre chusteczki dla dzieci, żeby się ogarnąć po i co - teraz zapach chusteczek dla niemowląt kojarzy mi się z seksem. Fajnie

reklama
Jako nastolatka myślałam sobie że kiedyś z moim przyszłym facetem będziemy mieć gumy do żucia przy łóżku na poranne seksy :D ale życie pokazało że to też nie pora dla mnie, a przy dziecku to już w ogóle bo mały zawsze w którymś momencie nocy ląduje u nas w łóżku i budzi się pierwszy :p
Bez mycia zębów i tak nie ma buzi buzi chyba, ze w czółko albo oral to tak 😂🙈

I tak się cała noc pocilo pod kołdrą 😂😂
nie no, pocenie okej, to mi w ogóle nie przeszkadza. Ale ja w ogóle mam z jamą ustną jakąś dziwną relację :D
Np strasznie mnie obrzydza, jak ktoś je czereśnie i wypluwa pestki i kłądzie do jakiejś miski. Rzygać mi się chce :D ogólnie jak coś miało kontakt z jamą ustną i jest na widoku to mnie obrzydza :D poza szczoteczką do zębów :D

nie no, pocenie okej, to mi w ogóle nie przeszkadza. Ale ja w ogóle mam z jamą ustną jakąś dziwną relację :D
Np strasznie mnie obrzydza, jak ktoś je czereśnie i wypluwa pestki i kłądzie do jakiejś miski. Rzygać mi się chce :D ogólnie jak coś miało kontakt z jamą ustną i jest na widoku to mnie obrzydza :D poza szczoteczką do zębów :D
dlatego my jesteśmy czyścioszki i poranny=po prysznicach, a przed śniadaniem 😅
Tez taka byłam, później zaczęłam zmieniać pampersy i śpiochy jak było po sama szyje 🙈🙈 i patrzeć jak jedza dzieci zdechłe muchy z podłogi, coś co upadło z włosami z podłogi, gile spod nosa i można sobie dopisywać dalej.
Przeszło mi 😂😂🙈🙈 wszystko przed Wami 🤞🤞😘😘

reklama
Do góry