reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

reklama
ale ja w ogóle ochotę na seks mam gdzieś od 12 xDD wcześniej nie
i ogólnie po owulacji seks może dla mnie nie istnieć! Serio, libido 0. Po okresie do owu - spoko. Końzą się płodne - lipa.
Ostatnio już byłam po owu, Stary się mega starał a ja za nic nie mogłam się rozkręcić,...

ja nie pamietam ile miałam ale w normie napewno
A ja brałam kiedyś zastrzyki, wiec potrzebuje duzego doładowania ;) ostatnio jak badałam to było jakieś 198 chyba
Ja czuję się skrępowana jak mam w ustach jak w trampku :D
Ale Stary tez tak ma i jeszcze walił wczorajszym whisky, wiec seks tak, ale nie zblizaj się z buzia do mnie 😂

Bo mamy inne problemy i w tym cyklu zaliczyliśmy piękne i okrągłe 0 seksu

Ja jeszcze powinnam chyba spytać @black_angel jak to się robi z dziećmi w domu xD bo ostatnio u nas jakoś mało okazji :p
Ciągle nas dzieci pilnują :D
U nas jest piętro 😁 lub plac zabaw czy ogródek 😁 polecenie odpoczynku od tv, tel i komputerów skutkuje super zabawą dzieci na gorze, wtedy rodzice znikają w sypialni na dole i zamykają drzwi na klucz, puszczają sobie glosno film i akcja 🤘💪👍🍊🌶

U nas jest piętro 😁 lub plac zabaw czy ogródek 😁 polecenie odpoczynku od tv, tel i komputerów skutkuje super zabawą dzieci na gorze, wtedy rodzice znikają w sypialni na dole i zamykają drzwi na klucz, puszczają sobie glosno film i akcja 🤘💪👍🍊🌶
i jak dzieci chcą wejść do takiego zamknietego pokoju to niczego się nie domyślają? :D
Moi rodzice pamiętam przystawiali drzwi krzesłem xDDD drzwi z szybką :D bardzo dobrze wiedziałam o co chodzi :D

reklama
Jezus ja nie rozumiem porannego seksu :D
Kurka takie akcje tez bywały, jak maluch byl mniejszy, kołdra pod brodę i udawanie spanka, i na szybko pod kołderką naciąganie bielizny. Teraz starszaki wiedzą, ze zasada jest taka, gdy zamknięte drzwi sypialni i coś chcemy to pukamy...nie wchodzimy 🤣😂
Zresztą pierwsze rozmowy o seksie już za nami 😂🤣

Do góry