reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

reklama
ale ja w ogóle ochotę na seks mam gdzieś od 12 xDD wcześniej nie
i ogólnie po owulacji seks może dla mnie nie istnieć! Serio, libido 0. Po okresie do owu - spoko. Końzą się płodne - lipa.
Ostatnio już byłam po owu, Stary się mega starał a ja za nic nie mogłam się rozkręcić,...

ja nie pamietam ile miałam ale w normie napewno
A ja brałam kiedyś zastrzyki, wiec potrzebuje duzego doładowania ;) ostatnio jak badałam to było jakieś 198 chyba
Ja czuję się skrępowana jak mam w ustach jak w trampku :D
Ale Stary tez tak ma i jeszcze walił wczorajszym whisky, wiec seks tak, ale nie zblizaj się z buzia do mnie 😂

Bo mamy inne problemy i w tym cyklu zaliczyliśmy piękne i okrągłe 0 seksu

Ja jeszcze powinnam chyba spytać @black_angel jak to się robi z dziećmi w domu xD bo ostatnio u nas jakoś mało okazji :p
Ciągle nas dzieci pilnują :D
U nas jest piętro 😁 lub plac zabaw czy ogródek 😁 polecenie odpoczynku od tv, tel i komputerów skutkuje super zabawą dzieci na gorze, wtedy rodzice znikają w sypialni na dole i zamykają drzwi na klucz, puszczają sobie glosno film i akcja 🤘💪👍🍊🌶

U nas jest piętro 😁 lub plac zabaw czy ogródek 😁 polecenie odpoczynku od tv, tel i komputerów skutkuje super zabawą dzieci na gorze, wtedy rodzice znikają w sypialni na dole i zamykają drzwi na klucz, puszczają sobie glosno film i akcja 🤘💪👍🍊🌶
i jak dzieci chcą wejść do takiego zamknietego pokoju to niczego się nie domyślają? :D
Moi rodzice pamiętam przystawiali drzwi krzesłem xDDD drzwi z szybką :D bardzo dobrze wiedziałam o co chodzi :D

reklama
Jezus ja nie rozumiem porannego seksu :D
Kurka takie akcje tez bywały, jak maluch byl mniejszy, kołdra pod brodę i udawanie spanka, i na szybko pod kołderką naciąganie bielizny. Teraz starszaki wiedzą, ze zasada jest taka, gdy zamknięte drzwi sypialni i coś chcemy to pukamy...nie wchodzimy 🤣😂
Zresztą pierwsze rozmowy o seksie już za nami 😂🤣

Do góry