Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W poprzednim cyklu, do okresu- żywa krew, ale ilości jak na wkładkę. Później okres już klasycznie. Teraz, dzisiaj brązowo i dzisiaj 10 ostatni dzień brania dupka, więc pewnie jutro będzie gorzejAle ta krew to sluz z krwią, czy taka krew miesiączkowa ze skrzepami?
Hahha no to nadrabiajcie. Ja już dawno po, przed wstrzemięźliwością korzystamyMy dziś na wyjeździe babcia jedna druga i tak niedziela zleciała teraz dopiero będzie trzonowanie
Coś na kupowała?Wydałam dziś 350 zł na suple na ten miesiąc, a jeszcze nie kupiłam puerii i jestem pewna, że o czymś zapomniałam
To też slyszalam, no ale nie tydzień po pęknięciuSlyszlam o jakimś plamieniu po pęknięciu pęcherzyka, że u niektórych kobiet może występować, ale nie wiem czy to też nie informacja z serii każdy słyszał, nikt nie wiedział
Ja w takie cuda nie wierzę, ale sa osoby, które wierzą i to szanujęDziewuszki a mam pytanie takie z innej beczki pewnie mnie wysmiejecie no ale sprobuje ;p Co myslicie na temat wrózek i kart tarota. Mam znajoma ktora czasem stawia mi karty robi to za darmo. Znajoma moze za duzo powiedziane na temat mojego zycia wie tylko tyle co wyczyta w kartach. Kilka razy sprawdzily sie u mnie jej spostrzezenia.
ja sama nie wiem czy wierze czy nie traktuje to z przymrozeniem oka.Ja w takie cuda nie wierzę, ale sa osoby, które wierzą i to szanuję
Ciężko mi powiedzieć bo też potrafię mieć tydzień przed okresem plamienia, w sumie teraz miałam plamienia po owu i to jeszcze 5dpo, w sumie powodów mi powiedział, że może być sporo.To też slyszalam, no ale nie tydzień po pęknięciu
Mój marynarz to się boi pobierania krwi bo mdlejeDobry marynarz to i Morze czerwone przeplynie