asiasiasia
Fanka BB :)
hehe ojMój marynarz to się boi pobierania krwi bo mdleje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hehe ojMój marynarz to się boi pobierania krwi bo mdleje
Nie próbowałam nigdy, ale nie myślę, żeby było to coś złego. Tylko czasem te przypowieści są tak specjalnie uniwersalne, że pod wszystko Ci będą pasowaćDziewuszki a mam pytanie takie z innej beczki pewnie mnie wysmiejecie no ale sprobuje ;p Co myslicie na temat wrózek i kart tarota. Mam znajoma ktora czasem stawia mi karty robi to za darmo. Znajoma moze za duzo powiedziane na temat mojego zycia wie tylko tyle co wyczyta w kartach. Kilka razy sprawdzily sie u mnie jej spostrzezenia.
to co zwykle, tylko zwykle po prostu podjeżdżam do apteki jak widzę, że się coś kończy, więc wydaje na raty - tu 40, tu 120, tu 150. A jako że jak mam doła, to kupuje, to wykorzystałam go dzisiaj na zakupy supli i kupiłam wszystkie na raz, stawiając na jedną markę - na aliness - i dopiero teraz zobaczyłam jak to się wszystko sumujeCoś na kupowała?
Ja byłam 2 razy w życiu u wróżki obca osoba a mnóstwo rzeczy wiedziała o moim życiu bylam w szoku ostatnio bylam we wrześniu i pierwsze co mi się zapytała czy staramy się o trzecie dziecko więc mówię że tak no ale miało się udać do końca roku 2022 a tu dupa więc trochę biorę poprawkę na to. Lecz są rzeczy które się sprawdziły u mnieDziewuszki a mam pytanie takie z innej beczki pewnie mnie wysmiejecie no ale sprobuje ;p Co myslicie na temat wrózek i kart tarota. Mam znajoma ktora czasem stawia mi karty robi to za darmo. Znajoma moze za duzo powiedziane na temat mojego zycia wie tylko tyle co wyczyta w kartach. Kilka razy sprawdzily sie u mnie jej spostrzezenia.
Ja właśnie mam od 2 cykli takie plamienia. Pie*dole, już mi się nie chce bawić w te dzidziory. Za dużo myślenia i pieniędzy mnie to kosztuje, a jest coraz gorzejCiężko mi powiedzieć bo też potrafię mieć tydzień przed okresem plamienia, w sumie teraz miałam plamienia po owu i to jeszcze 5dpo, w sumie powodów mi powiedział, że może być sporo.
Pewnie masz racje. Ale jak pierwszy raz mi stawiala karty to chcialam zeby zrobila mi rozklad ogolny. I dowiedzialam sie tam tylu sytuacji o ktorych wiedzialam tylko jaNie próbowałam nigdy, ale nie myślę, żeby było to coś złego. Tylko czasem te przypowieści są tak specjalnie uniwersalne, że pod wszystko Ci będą pasować
ja nie wierzę, ale jak komuś wiara w to pomaga, to ja nie mam nic do tego.Dziewuszki a mam pytanie takie z innej beczki pewnie mnie wysmiejecie no ale sprobuje ;p Co myslicie na temat wrózek i kart tarota. Mam znajoma ktora czasem stawia mi karty robi to za darmo. Znajoma moze za duzo powiedziane na temat mojego zycia wie tylko tyle co wyczyta w kartach. Kilka razy sprawdzily sie u mnie jej spostrzezenia.
Ja mam plamienie brązowe od początku dni plodnych i kończą się po owulacji - w dniu ovulacji różowy śluz.Slyszlam o jakimś plamieniu po pęknięciu pęcherzyka, że u niektórych kobiet może występować, ale nie wiem czy to też nie informacja z serii każdy słyszał, nikt nie wiedział
Ja wczoraj z dołem weszłam do lumpeksu i wyszłam z torbą ciuchów na wagę płacąc 158 zł gdzie było po 50 zł za kilogram. Przyjmiesz mnie do swojego klubu?to co zwykle, tylko zwykle po prostu podjeżdżam do apteki jak widzę, że się coś kończy, więc wydaje na raty - tu 40, tu 120, tu 150. A jako że jak mam doła, to kupuje, to wykorzystałam go dzisiaj na zakupy supli i kupiłam wszystkie na raz, stawiając na jedną markę - na aliness - i dopiero teraz zobaczyłam jak to się wszystko sumuje
A nie, z nowych to resweratlor kupiłam, wcześniej nie go nie brałam.
Chodź, zapraszam, winka?Ja wczoraj z dołem weszłam do lumpeksu i wyszłam z torbą ciuchów na wagę płacąc 158 zł gdzie było po 50 zł za kilogram. Przyjmiesz mnie do swojego klubu?