reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

reklama
Dziewuszki a mam pytanie takie z innej beczki pewnie mnie wysmiejecie no ale sprobuje ;p Co myslicie na temat wrózek i kart tarota. Mam znajoma ktora czasem stawia mi karty robi to za darmo. Znajoma moze za duzo powiedziane na temat mojego zycia wie tylko tyle co wyczyta w kartach. Kilka razy sprawdzily sie u mnie jej spostrzezenia.
Nie próbowałam nigdy, ale nie myślę, żeby było to coś złego. Tylko czasem te przypowieści są tak specjalnie uniwersalne, że pod wszystko Ci będą pasować ;)

Coś na kupowała?
to co zwykle, tylko zwykle po prostu podjeżdżam do apteki jak widzę, że się coś kończy, więc wydaje na raty - tu 40, tu 120, tu 150. A jako że jak mam doła, to kupuje, to wykorzystałam go dzisiaj na zakupy supli i kupiłam wszystkie na raz, stawiając na jedną markę - na aliness - i dopiero teraz zobaczyłam jak to się wszystko sumuje 😅
A nie, z nowych to resweratlor kupiłam, wcześniej nie go nie brałam.

Dziewuszki a mam pytanie takie z innej beczki pewnie mnie wysmiejecie no ale sprobuje ;p Co myslicie na temat wrózek i kart tarota. Mam znajoma ktora czasem stawia mi karty robi to za darmo. Znajoma moze za duzo powiedziane na temat mojego zycia wie tylko tyle co wyczyta w kartach. Kilka razy sprawdzily sie u mnie jej spostrzezenia.
Ja byłam 2 razy w życiu u wróżki obca osoba a mnóstwo rzeczy wiedziała o moim życiu bylam w szoku 😳 ostatnio bylam we wrześniu i pierwsze co mi się zapytała czy staramy się o trzecie dziecko 😳 więc mówię że tak no ale miało się udać do końca roku 2022 a tu dupa więc trochę biorę poprawkę na to. Lecz są rzeczy które się sprawdziły u mnie😊

Ciężko mi powiedzieć bo też potrafię mieć tydzień przed okresem plamienia, w sumie teraz miałam plamienia po owu i to jeszcze 5dpo, w sumie powodów mi powiedział, że może być sporo.
Ja właśnie mam od 2 cykli takie plamienia. Pie*dole, już mi się nie chce bawić w te dzidziory. Za dużo myślenia i pieniędzy mnie to kosztuje, a jest coraz gorzej

Nie próbowałam nigdy, ale nie myślę, żeby było to coś złego. Tylko czasem te przypowieści są tak specjalnie uniwersalne, że pod wszystko Ci będą pasować ;)
Pewnie masz racje. Ale jak pierwszy raz mi stawiala karty to chcialam zeby zrobila mi rozklad ogolny. I dowiedzialam sie tam tylu sytuacji o ktorych wiedzialam tylko ja :)

ja nie wierzę, ale jak komuś wiara w to pomaga, to ja nie mam nic do tego.

to co zwykle, tylko zwykle po prostu podjeżdżam do apteki jak widzę, że się coś kończy, więc wydaje na raty - tu 40, tu 120, tu 150. A jako że jak mam doła, to kupuje, to wykorzystałam go dzisiaj na zakupy supli i kupiłam wszystkie na raz, stawiając na jedną markę - na aliness - i dopiero teraz zobaczyłam jak to się wszystko sumuje 😅
A nie, z nowych to resweratlor kupiłam, wcześniej nie go nie brałam.
Ja wczoraj z dołem weszłam do lumpeksu i wyszłam z torbą ciuchów na wagę płacąc 158 zł gdzie było po 50 zł za kilogram. Przyjmiesz mnie do swojego klubu? 😔🤔😌🤗

reklama
Ja wczoraj z dołem weszłam do lumpeksu i wyszłam z torbą ciuchów na wagę płacąc 158 zł gdzie było po 50 zł za kilogram. Przyjmiesz mnie do swojego klubu? 😔🤔😌🤗
Chodź, zapraszam, winka?
Season 4 Drinking GIF by Friends

Do góry