aurii_orelii
Fanka BB :)
To pewnie zioła na kaca srokiOoo nie slyszłam, ostatnio widziałam gdzieś mix ziół na pracę jajników, wiem, że w składzie był nielokalnek
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To pewnie zioła na kaca srokiOoo nie slyszłam, ostatnio widziałam gdzieś mix ziół na pracę jajników, wiem, że w składzie był nielokalnek
Ojca SrokiTo pewnie zioła na kaca sroki
Haha przeczytałam to mojemu i zdecydowanie się z tym zgadzaTak, tak! Faceta z domu wypuszczamy tylko z pełnym brzuchem i pustymi jajkami
Oo to może przy endomendzie się sprawdzaZiółka przeciwzapalne i okłady z borowiny na zrosty w jajowodach. Ponoć pomaga
Kac sroki brzmiał lepiejOjca Sroki
Nie można robić okładów z borowiny przy endometriozie. Nie wiem jak z ziółkamiOo to może przy endomendzie się sprawdza
A dlaczego ?Nie można robić okładów z borowiny przy endometriozie. Nie wiem jak z ziółkami
Co to znaczy "trzonują"Wszystkie dziś chyba trzonują, bo taka cisza . Dobrze dobrze, bo będzie wysyp kresek wreszcie
To pytanie to na serio?Co to znaczy "trzonują"
"Trzonują" to już nie określenie to STAN CIAŁA I UMYSŁUCo to znaczy "trzonują"