Calineczka92
Fanka BB :)
Kochana trzymam kciuki za Ciebie, żeby wszystko dobrze się rozwiązałoCukrzyca. Dlatego indukują - a termin na poniedziałek
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochana trzymam kciuki za Ciebie, żeby wszystko dobrze się rozwiązałoCukrzyca. Dlatego indukują - a termin na poniedziałek
PaI 4G homo (od 8 tc na heparynie) i w obrębie genu mthfr - stad zmetylowane witaminyO, a jakie mutacje masz, ciekawy temat dla mnie, chociaż aż trochę się boję go dalej u siebie ruszać, na razie wystarczy mi moje brca1.
Smutne, wiadomo. Ale pomnik przepięknyTo ja jeszcze wspomnę, że 15 października jest dzień dziecka utraconego.
I nie wiem skąd pochodzisz, ale na wielu cmentarzach są dla rodziców takich dzieci pomniki gdzie można postawić znicz.
Tu robiący na mnie największe wrażenie na Cmentarz Osobowicki we Wrocławiu
Zobacz załącznik 1487154
Może niedługo tu wróci, bo po pierwszym od razu przyjdzie ochota na drugie .Exstaraczka @Moonstone skradła show
już sobie idęExstaraczka @Moonstone skradła show
nie, zdecydowanie nie planuję starać się o drugieMoże niedługo tu wróci, bo po pierwszym od razu przyjdzie ochota na drugie .
Obyśmy my już tylko podczytywały ten wątek .
ja napewno będę go czytać jak będę w ciąży bo na mamy raczej się nie wybiorę.. chociaż kto wieMoże niedługo tu wróci, bo po pierwszym od razu przyjdzie ochota na drugie .
Obyśmy my już tylko podczytywały ten wątek .
Miło jest czytać, że komuś kto niedawno był tu jest już tak blisko szczęśliwego zakończenia .już sobie idę
To o której ten panieński?Z dobrych rzeczy dzisiaj to zaliczyłam trzonowanie a wieczorem z mężem będziemy grać na playstion