reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

Dziewczyny mam wyniki !
Myślę, ze w normie jak na ten etap 5 dni po ovu. Tylko te hcg mogloby się wyprodukować 🙃😁
Czyli progesteron u mnie zbadany - jest ok.

Załączniki

• Screenshot_20230121-180309_Chrome.jpg
    Screenshot_20230121-180309_Chrome.jpg
    84,5 KB · Wyświetleń: 125
reklama
Piękny próg jak na 5dpo super! Bo w 7dpo najwyższy jest podobno 😁, w sumie u mnie by się zgadzało bo 2 razy 6dpo w granicach 15,a teraz 7dpo 20😅, ale też może być to efekt clo😅
Najważniejsze, ze jest w normie, czy to 5 dni po wg premom czy 4 dni wg ovufriend ... czekam mimo wszystko z nadzieją, ze test pokaże mi kreski, ktore potwierdzi hcg....
To twój prog bardzo ladny - wysokie wartości, gdyby nie moja kteska swoj mialam badać we wtorek.

Najważniejsze, ze jest w normie, czy to 5 dni po wg premom czy 4 dni wg ovufriend ... czekam mimo wszystko z nadzieją, ze test pokaże mi kreski, ktore potwierdzi hcg....
To twój prog bardzo ladny - wysokie wartości, gdyby nie moja kteska swoj mialam badać we wtorek.
Jasne, że tak. Czekam na Twoje 2 kreski 🍀✊✊

reklama
Wiecie co właśnie mówili w tv że jest jakaś nowa metoda leczenia endometriozy w szpitalu w Lublinie już 3 kobiety z tego skorzystały i są bardzo zadowolne ale kurcze nie pamiętam dokładnie jak oni to leczą. Piszę dlatego bo może którejś się ta informacja przyda 😊

Do góry