królowa_kresek😉🙃
Fanka BB :)
Obkurcza się macica, więc tak.Dobry wieczor. Niestety nie wytrzymalam umowilam sie do lekarza mialbyc psycholog ale ze i tak potrzebuje zwolnienia lekarskiego to na 27 stycznia umowilam sie do psychiatry do Gorzowa Wielkopolskiego osrodek nazywa się Antoszówka moze ktoras z Was zna opinie na temat pracujacych tam lekarzy. Dzwoniłam także do mojego gina jak tylko przestane krwawic kazał mi pokazać się na wizycie.
Wczoraj jak przyjechal moj narzeczony była tragedia. Ryczelismy jak bobry. Otworzylam wino (nawet nie wiem czy powinnam) i wypilismy po lampce wina. Romawiajac, przytulajac sie i placzac na zmianę. Mialam taki okres przez chwile ze chcialam spalic wszytskie pozytywnw testy i zdjecia Usg ale moj mnie powstrzymal. I doszlismy do w niosku ze zostawiamy na pamiatke. Ale muszw zchowac je gleboko w szafie. Postanowilismy rowniez ze nasz Aniolek bedzie mial na imię Emilka tak chcielismy nazwac jesli bylaby to dziewczynka. Wiec kolejna dziewczynka ktora mialaby przyjsc na swiat juz tego imienia nie otrzyma ( Emila Róża +18.01.2023 ). Nie wiem moze to glupie ale czujemy taka potrzebę. Mam nadzieje ze nie jestescie zle ze chcialam sie tym z Wami podzielic.
Dzis mniej krwawie ale pobolewa mnie brzuch czy to normalne ?
Przytulam piękne imię