reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

reklama
Kochana głowa do góry 💚 proszę się nie załamywać!
💜 nie no jeszcze się nie załamuje, ale już się martwię, bo jednak już w 9dpo są faktycznie realne szanse na zobaczenie kresek, a ich nie ma. Wiem, że jeszcze kilka dni, więc no nie wbijam pod kocyk płacząc, że na pewno się nie uda, ale już zaczęłam się martwić, że mimo potrójnej owulacji nie zajdę. Po prostu napięcie i stres rosną, a ja jeszcze przy tym progu płaczę z byle powodu.

💜 nie no jeszcze się nie załamuje, ale już się martwię, bo jednak już w 9dpo są faktycznie realne szanse na zobaczenie kresek, a ich nie ma. Wiem, że jeszcze kilka dni, więc no nie wbijam pod kocyk płacząc, że na pewno się nie uda, ale już zaczęłam się martwić, że mimo potrójnej owulacji nie zajdę. Po prostu napięcie i stres rosną, a ja jeszcze przy tym progu płaczę z byle powodu.
Ale, ale! Ty jesteś wpisana na 23.01, więc wszystkie testy przed tym dniem się nie liczą ;)

reklama
Do góry