reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

reklama
Chce, ale na pewno nie tak jak ja.. i wiem, że ja byłabym w stanie sporo zrobić żeby to dziecko mieć, a on niekoniecznie.
Kochana to działaj poprostu pomału, mężczyźni czasami mają ciężko okazać uczucie w tym temacie i inaczej często podchodzą i czasami trzeba nimi kierować 😅. Mój sam od siebie nie zrobi, ale robi wszystko o co proszę i nie dlatego, że nie chce, ale dlatego, że wie, że ja to ogarniam i wie, że dobrze to zrobię, a on boi się uczucia zafiksowania😅. W sumie ja tak wolę bo mój mąż jak już sobie coś wbije i się za fiksuje to koniec 😅. A tak to on chodzi przytuli, powie, że dobrze będzie itd.

może to głupio zabrzmi, ale obróc to w pozytyw, że problem jest tylko po Twojej stronie. U nas jest po obu jak się okazuje.. więc jest to ciężki orzech. A Wy możecie działać jednotorowo i skupić się tylko na Tobie.
A facet jak nie ma parcia to też troche lepiej na głowe Ci robi wydaje mi się.
Popieram 💚

Racja… czyli stymulacja, nie ma co odwlekać
to ma sens :) znaleźć dobrego gina i zobaczyć co dalej. Wczoraj pisałaś, że coś wzrasta, ale nie pęka - więc może dostaniesz ovi na pękanie? Grunt to na pewno dobry gin. Tu sporo dziewczyn jest na stymulacji, sporo bierze ovi na pęknięcie, więc to nie jest jakiś rzadko spotykany problem. Tyle tylko, że dobry gin to podstawa :)

Wiesz, mnie się to o tyle składa, że jak brałam duphaston 17/17 dc to nie miałam plamień, a jak od ubiegłego mc później, to równo 19 dc plamienia…
Ja sobie na „chłopski rozum” tłumaczę, że to dlatego, że ten prog jednak leci w dół… bo jak wezmę to problem po jednym dniu mija. Oczywiście inne objawy niedoboru też mam
Nie miałaś plamień bo sztucznie podawałaś proga. A naturalnie proga nie masz bo nie masz owulacji. Brak owu = niedpomoga lutealna = niedomoga ciałkaa żółtego = brak ciąży. trzeba zbadać napierw dlaczego nie ma owu.

reklama
Do góry