reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

Ja dziś dorobiłam to badanie amh. Wynik będzie we wtorek. Wtedy też mam lekarza myślę że zdążę odebrać przed wizytą. Wgl dala mi jakiś kod kreskowy do tego badania tylko nie wiem na co

reklama
Piątunio... oby szybko minął do wieczora ;-)
I tak mam dziś farta, bo zaczynam o 10:00, zamiast o ósmej...
Za to jutro jestem w pracy do 1:00. W nocy.
Idę na studniówkę.
I jeśli ostatnio natknęliście się na jakieś artykuły co do tego, jak to nauczyciele wtedy imprezują i jak im trzeba wszystko opłacać - to nie te klimaty ;-) Muszę przyjść na 15:00 organizować, a po północy zostać sprzątać.

Wiesz, mnie się to o tyle składa, że jak brałam duphaston 17/17 dc to nie miałam plamień, a jak od ubiegłego mc później, to równo 19 dc plamienia…
Ja sobie na „chłopski rozum” tłumaczę, że to dlatego, że ten prog jednak leci w dół… bo jak wezmę to problem po jednym dniu mija. Oczywiście inne objawy niedoboru też mam
Kochana przepraszam za bezpośredniość, ale za bardzo się nakręcasz negatywnie analizując i widzę, że źle to wpływa na Twoja głowę 😪, a życzę Ci jak najlepiej. Moim zdaniem skup się na razie na przywróceniu owu, jak będzie owu to i próg będzie dobry, a nie na odwrót 💚.

Piątunio... oby szybko minął do wieczora ;-)
I tak mam dziś farta, bo zaczynam o 10:00, zamiast o ósmej...
Za to jutro jestem w pracy do 1:00. W nocy.
Idę na studniówkę.
I jeśli ostatnio natknęliście się na jakieś artykuły co do tego, jak to nauczyciele wtedy imprezują i jak im trzeba wszystko opłacać - to nie te klimaty ;-) Muszę przyjść na 15:00 organizować, a po północy zostać sprzątać.
Bosze pierwszej w chwili myślę co będziesz w szkole do 1 w nocy robić 😅, ale potem doczytałam, biedna Ty😪

reklama
Jeśli chodzi o starania to ja powiedzialam tylko Mamie by się nie martwiła że wcale o tym nie myślimy i teraz już nie pyta tylko mówi że robi swoją robotę i modli się za nas codziennie w kościele 😁

Prawdę mówiąc trochę pomaga że nie mieszkamy w Polsce. Tutaj jest ogólnie rozumiane by nie pytać o takie rzeczy bo albo ktoś nie chce albo nie może i zawsze zadawanie pytań o dzieci jest ogromnie niezręczne

Ale rok po ślubie gdy pojechaliśmy na święta do Polski Mama mi powiedziała że wszyscy jej znajomi mówili że przywieziemy niespodziankę i czy mam jakieś problemy skoro nie jestem w ciąży 🤦🏻‍♀️(wtedy jeszcze byłam na antykoncepcji)

Do góry