Pierwsze 🥰
Fanka BB :)
Ja dziś dorobiłam to badanie amh. Wynik będzie we wtorek. Wtedy też mam lekarza myślę że zdążę odebrać przed wizytą. Wgl dala mi jakiś kod kreskowy do tego badania tylko nie wiem na co
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Właśnie też tak czytałam…Jak nie ma owulaki to mogą być plamienia z tego tytułu.
I jak?Wiem, że masz racje …
Co do badań to ostatnio robiłam w 3dc estradiol, fsh i lh.
a gdzie robiłaś?Ja dziś dorobiłam to badanie amh. Wynik będzie we wtorek. Wtedy też mam lekarza myślę że zdążę odebrać przed wizytą. Wgl dala mi jakiś kod kreskowy do tego badania tylko nie wiem na co
A ten kod kreskowy to nie jest do odbioru wyników przez internet?Ja dziś dorobiłam to badanie amh. Wynik będzie we wtorek. Wtedy też mam lekarza myślę że zdążę odebrać przed wizytą. Wgl dala mi jakiś kod kreskowy do tego badania tylko nie wiem na co
Kochana przepraszam za bezpośredniość, ale za bardzo się nakręcasz negatywnie analizując i widzę, że źle to wpływa na Twoja głowę , a życzę Ci jak najlepiej. Moim zdaniem skup się na razie na przywróceniu owu, jak będzie owu to i próg będzie dobry, a nie na odwrót .Wiesz, mnie się to o tyle składa, że jak brałam duphaston 17/17 dc to nie miałam plamień, a jak od ubiegłego mc później, to równo 19 dc plamienia…
Ja sobie na „chłopski rozum” tłumaczę, że to dlatego, że ten prog jednak leci w dół… bo jak wezmę to problem po jednym dniu mija. Oczywiście inne objawy niedoboru też mam
pewnie do odebrania wyników w necieJa dziś dorobiłam to badanie amh. Wynik będzie we wtorek. Wtedy też mam lekarza myślę że zdążę odebrać przed wizytą. Wgl dala mi jakiś kod kreskowy do tego badania tylko nie wiem na co
Bosze pierwszej w chwili myślę co będziesz w szkole do 1 w nocy robić , ale potem doczytałam, biedna TyPiątunio... oby szybko minął do wieczora ;-)
I tak mam dziś farta, bo zaczynam o 10:00, zamiast o ósmej...
Za to jutro jestem w pracy do 1:00. W nocy.
Idę na studniówkę.
I jeśli ostatnio natknęliście się na jakieś artykuły co do tego, jak to nauczyciele wtedy imprezują i jak im trzeba wszystko opłacać - to nie te klimaty ;-) Muszę przyjść na 15:00 organizować, a po północy zostać sprzątać.