reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

Żałoba ma swoje fazy, przeczytaj, poddaj się i przechodź je w kolejności. Każda próba oszukania kończy się lądowaniem na fazie pierwszej. Musisz to przejść, po kolei, normalnie, pozwolić sobie na emocje wszystkie. Te zle szczególnie. Jeśli czujesz, ze płacz- to płacz, nie zaciskanie zębów „jestem silna”. Przutulam Cię mocno 😗
Dokładnie 💚 nie da się zrobić tutaj drogi na skróty!

reklama
kochana ja chyba nie potrzebuje delikatnosci. Do mnie trzeba prosto z mostu i tyle.
Przejdź to po kolei, tylko wtedy na końcu poczujesz ulgę.
Co do pracy: w Niemczech jej mnóstwo, nie wiem gdzie mieszkasz, ale jeśli w dużym miescie i masz doświadczenie, to spij spokojnie. Zadbaj teraz o swoje zdrowie psychiczne i fizyczne 😘😘

Przyładowałam ziemniakami z masłem orzechowym, od razu jakieś 2 plus do nastroju.
Jak ? Jak to robisz 🤤
na bank sie rozkleje bo moj napisal mi ze dzis ledwo w pracy wysiedziec moze kazdy pyta co sie stalo. Nie pali a wyszedl na papierosa cudzesa. Ja leze w wannie ukrywam sie przed moim 10-latkiem i lzy pocichu leca mi ciurkiem. Chyba musze do psychologa :(.
Kochana musisz to przepłakać. Z doświadczenia mogę powiedzieć że lepiej jak nie ukrywasz emocji przed starszym dzieckiem . On wtedy też uczy się tego że każdy nawet dorosły może pozwolić sobie na płacz , smutek , żal. Zabrzmi to może słabo ale ja dostałam duże wsparcie od mojego 8 latka bo uprzedziłam go ze teraz mama będzie smutna często i często będzie płakać ale to nic złego i jedyne co wtedy potrzebuje to przytulenie i on mi to dał, dał mi siłe by żyć i iść dalej ...

Ogólnie jakbyś nie miała probezeit to tu możesz ciągnąć zwolnienie od psychiatry w nieskończoność więc szkoda tylko że zabrakło ci tego miesiąca. Może Ci się uda, trzymam za to kciuki.
do 23 mam zowlnienie od gina tam nie wiedza ze poronilam od 23 wezme od psychiatry i ich poinformuje.

reklama
Do góry