LadyCaro
Fanka BB :)
można leżeć, aby nie w za ciepłej wodzieA mój niemąż uwielbia długie wylegiwanie się w wannie z książką...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
można leżeć, aby nie w za ciepłej wodzieA mój niemąż uwielbia długie wylegiwanie się w wannie z książką...
wstaje o 6 (przy pierwszym budziku - psychopata!), godzinę doleguje w wannie i zaczyna pracę. To chyba najszczęśliwsza godzina jego dniaRano? Godzina? Kto ma tyle czasu rano? Zazdroszczę
Rozwiązujesz ostatnio wszystkie moje problemymożna leżeć, aby nie w za ciepłej wodzie
do usługRozwiązujesz ostatnio wszystkie moje problemy
A powiem Ci, że ja mam wrażenie, że tak w większości jest. Bo my też witaminki, diety, cuda na kiju, a niektóre wcale nie mają np. Super tsh, nie dbał o siebie, ma kilka rzeczy a zaszła, więc całe zajście dla mnie jest czysta loteria czasamipowiem Ci tyle: ja sobie gadam te swoje farmazony, ale tak naprawde uważam, ze to loteria. I te osrane plemniory to jakieś księżniczki. A niby takie męskie.
Mówiłam już, że np jak dobrze się prowadziliśmy to mój mąż miał gorsze wyniki niż jak w wakacje w naszych żyłach płynęła kiełbasa z grilla i browar.
Szalonywstaje o 6 (przy pierwszym budziku - psychopata!), godzinę doleguje w wannie i zaczyna pracę. To chyba najszczęśliwsza godzina jego dnia
mój pewnie leży w za ciepłej, ale trudno, to jego czas relaksu. Jak będzie trzeba i pójdzie na badanie nasienia i wyjdzie źle, to wtedy będę się martwić jak mu to odebrać, żeby najmniej bolałomożna leżeć, aby nie w za ciepłej wodzie
taaaak, ile tu dziewczyn z różymi schorzeniami które pozachodziły, są dziewczyny, które mają super wyniki i się meczą. Ile jest dziewczyn, które rozpaczały nad nasieniem swojego faceta i zaraz były w ciaży. Wszystko to loteria.A powiem Ci, że ja mam wrażenie, że tak w większości jest. Bo my też witaminki, diety, cuda na kiju, a niektóre wcale nie mają np. Super tsh, nie dbał o siebie, ma kilka rzeczy a zaszła, więc całe zajście dla mnie jest czysta loteria czasami
W sumie dobre podejście . Nie dajmy się też zwariować, bo inaczej oszalejmymój pewnie leży w za ciepłej, ale trudno, to jego czas relaksu. Jak będzie trzeba i pójdzie na badanie nasienia i wyjdzie źle, to wtedy będę się martwić jak mu to odebrać, żeby najmniej bolało
Spoko, ja wiedząc, że mój chłop ma takie sobie wyniki i tak nie jestem plemnikowym nazi.mój pewnie leży w za ciepłej, ale trudno, to jego czas relaksu. Jak będzie trzeba i pójdzie na badanie nasienia i wyjdzie źle, to wtedy będę się martwić jak mu to odebrać, żeby najmniej bolało