Avy
Fanka BB :)
Ja też kocham podgrzewane fotele! Zrujnowałyście mi światopogląd!O kurcze ja też uwielbiam grzanie dupki już nie włączę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też kocham podgrzewane fotele! Zrujnowałyście mi światopogląd!O kurcze ja też uwielbiam grzanie dupki już nie włączę
o rety, celny cios poniżej pasa... Przykro mi kochanazaczęło się od głupoty. A skończyło na tym, że tak naprawdę to on nie chce tego trzeciego dziecka.
Nawet nie chce tego komentować.
Nie mam sił. Minął rok starań, a ja teraz usłyszałam takie słowa. Czuje jakbym dostała w twarz.
Potem się okaże, że to było w złości. A mi w głowie te słowa zostaną.
Odechciało mi się wszystkiego.
Naprawdę wszystkiego.
Mam taką kulkę w gardle teraz..
Ty możeszJa też kocham podgrzewane fotele! Zrujnowałyście mi światopogląd!
A mój niemąż uwielbia długie wylegiwanie się w wannie z książką...No ogólnie dla plemnisiów to najlepiej chłodzić, chłodzić i jeszcze raz chłodzić jajka np chłodny prysznic.
Jestem ciekawa właśnie jak badanie nasienie wyjdzie u mojego, bo mój bardziej typ chłodzącyNo ogólnie dla plemnisiów to najlepiej chłodzić, chłodzić i jeszcze raz chłodzić jajka np chłodny prysznic.
mój codziennie rano godzina w wannie z ciepłą wodąA mój niemąż uwielbia długie wylegiwanie się w wannie z książką...
Dobrze ze nie mamy wanny ufff nie ma wylegiwania sięA mój niemąż uwielbia długie wylegiwanie się w wannie z książką...
powiem Ci tyle: ja sobie gadam te swoje farmazony, ale tak naprawde uważam, ze to loteria. I te osrane plemniory to jakieś księżniczki. A niby takie męskie.Jestem ciekawa właśnie jak badanie nasienie wyjdzie u mojego, bo mój bardziej typ chłodzący
Rano? Godzina? Kto ma tyle czasu rano? Zazdroszczęmój codziennie rano godzina w wannie z ciepłą wodą