reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

reklama
zaczęło się od głupoty. A skończyło na tym, że tak naprawdę to on nie chce tego trzeciego dziecka.
Nawet nie chce tego komentować.
Nie mam sił. Minął rok starań, a ja teraz usłyszałam takie słowa. Czuje jakbym dostała w twarz.
Potem się okaże, że to było w złości. A mi w głowie te słowa zostaną.
Odechciało mi się wszystkiego.
Naprawdę wszystkiego.
Mam taką kulkę w gardle teraz..
o rety, celny cios poniżej pasa... Przykro mi kochana

@Lili88 tulę Cię... znam sytuację, gdzie mąż w nerwach mówi takie rzeczy, żeby zabolało. Pytanie czy on mówił szczerze czy tylko po to aby wbić szpilę... Trzymam kciuki, ze niedługo pogadacie i jakoś wyjaśnicie konflikt. Natomiast rozumiem, że takie słowa będą zadrą w sercy długi czas...

Jestem ciekawa właśnie jak badanie nasienie wyjdzie u mojego, bo mój bardziej typ chłodzący 🙈
powiem Ci tyle: ja sobie gadam te swoje farmazony, ale tak naprawde uważam, ze to loteria. I te osrane plemniory to jakieś księżniczki. A niby takie męskie.
Mówiłam już, że np jak dobrze się prowadziliśmy to mój mąż miał gorsze wyniki niż jak w wakacje w naszych żyłach płynęła kiełbasa z grilla i browar.

reklama
Do góry