reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

O! Nie wiedziałam, że takie różnice kulturowe są między państwami :)
U nas kwestie religijne w ogóle nie mają znaczenia, więc ten argument też nam odpadł :)
Zależało mi na ślubie kościelnym, fakt. Ale jako katoliczka wyszłam za protestanta w jego kościele, więc w sumie niezbyt ortodoksyjnie ;-)
Jestem bardzo związana z tutejszym forum ślubnym, praktycznie jak z BabyBoom ;-), i schemat rzeczywiście najczęściej jest właśnie taki: "Mój ukochany, po 15 latach związku i piątce dzieci poczuł, że jestem kobietą jego życia i poprosił mnie o rękę. Jestem taka happy że mnie wybrał!" ;-)

reklama
ale ja nie oczekuję pocieszeń. Wręcz trochę mnie wkurwiają :D w sensie doceniam takie "przytulam" czy coś, ale jak ktoś mi opowiada historie jak ktośtam po 10 latach zaszedł w ciażę jako historię ku pokrzepieniu to mam ochotę strzelać
A no, dziś mi taką radę dałaś 😂 że jest tu na forum taka dziewczyna co się udało..😁

Jesli was zanudzam to przepraszam. Ale jest mi lzej jak wam "miaucze". Traktuje was troszke jak swoja terapie :) nie raz sie fochowalam i obrazalam tak jak ostatanio na @zazu i tak jak ona tak samo wy macie racje to ja ich do siebie nie dopuszczalam. Teraz jestem o te waszw rady mądrzejsza :).
Absolutnie nie zanudzasz ani nic z tych rzeczy. Ja nawet nie próbuję Ci radzić, bo nie potrafię postawić się w Twojej sytuacji, ale strasznie Ci współczuję. Przesyłam wirtraulne uściski! :)

Zależało mi na ślubie kościelnym, fakt. Ale jako katoliczka wyszłam za protestanta w jego kościele, więc w sumie niezbyt ortodoksyjnie ;-)
Jestem bardzo związana z tutejszym forum ślubnym, praktycznie jak z BabyBoom ;-), i schemat rzeczywiście najczęściej jest właśnie taki: "Mój ukochany, po 15 latach związku i piątce dzieci poczuł, że jestem kobietą jego życia i poprosił mnie o rękę. Jestem taka happy że mnie wybrał!" ;-)
O jak to dziwnie brzmi, happy, że mnie wybrał. U nas stwierdzają niektórzy, że już rozwód a u nich ślub 😅🙈

Absolutnie nie zanudzasz ani nic z tych rzeczy. Ja nawet nie próbuję Ci radzić, bo nie potrafię postawić się w Twojej sytuacji, ale strasznie Ci współczuję. Przesyłam wirtraulne uściski! :)
Nie do konca chodzi mi o wspolczycie :) ale dziekuje. Poprostu sama rozmowa z wami i rady na tematy w ktorych jestem ciemna duzo mi daja :)

reklama
Do góry