reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

Oja Cię 🤯, to jak będziesz wiedzieć kiedy masz sikać 😅
Jak przyjdą testy bo nie mam ani jednego , niby jestem wpisana na testowanie ale obraziłam się na owulaki i termometr 😅 dziś mam 19 dc, kochamy się jak najdzie ochota cykle mam ok 32-35 dniowe , ostatni się tylko wydłużył bo krwawienie okresowe trwało 12 dni oO
@Mrufka@@1 przykro mi, ale mocno cię rozumiem, urodziłam dziecko z wadą serduszka, tylko moje zostało zoperowane, żyje, dziś ma się bardzo dobrze mimo 2 współistniejących wad serca jest inteligentnym i żywym dzieckiem, ale czasem przypominają mi się tamte czasy, szpital, operacja, tygodnie i miesiące na OIOMie, strach, itp. Przytulam cię serdecznie i mocno!

@asiasiasia Przytulam mocno. Czas goi rany i wierzę w to mocno, mam nadzieję, że z nową siłą i wiarą powrócisz do starań!

@KaliMali Tobie też życzę żebyś szybciutko powróciła do starań i jeszcze szybciej zaowocowało to dwoma kreskami!

9dpo to ma prawo być wciąż biel wizira i wszystko może się zmienić lada dzień czego zawszę każdej życzę. Kciuki mocno za ciebie! A co nas nie zabije to nas wzmocni!!

Właśnie wlaśnie....czekamy tu na nie. Ile można się ukrywać??

Dobra, zaczęłam wczoraj serię z akupunktury idealo w owulację, kolejne rozpisane co 2 dni i niech się zagnieżdża :)
Dziękuję że podzieliłas się swoją historią , też marzyłam o tym że jak przebrniemy przez te 3 operacje i oiomy to będzie wszystko dobrze no ale stało się inaczej. Dużo zdrówka dla Twojego wojownika :)

reklama
Ja właśnie mam teraz taką okresową czarną dziurę - myślę, ile mnie kosztowało znalezienie tego osranego zapalenia endo, a ile jeszcze może być jakichś ukrytych rzeczy?
Z tyłu głowy mam, ze to wcale mi nie pomoże, to leczenie. Czuję, jkakby ten biochem to był taki ochłap, który rzuciło mi życie, zeby pośmiać mi się w twarz jeszcze troche.
Jak doskonale Cię rozumiem… ja przez moment cieszyłam się z poprawy jednego parametru i wyników nasienia … Tylko co z tego..,

Dziękuję ❤️🤍💜.
Ja to mam największy problem z czekaniem, a właśnie teraz mam wrażenie, że ciągle na coś czekam i po drodze dzieje się wszystko co tylko może żeby jeszcze to czekanie wydłużyć …
Nie, na pewno nie chciałabym dzisiaj, czy jutro dowiedzieć się, że na przykład nigdy nie będę mieć dziecka i tym samym mieć czekanie „z głowy”.
Z tym, że są takie momenty, że gorzej sobie z tym radzę, zwłaszcza jeśli „strzały” są z różnych stron, a tak właśnie teraz jest.
Myślałam, że może trochę „zresetuję” się na wypadzie w weekend, ale biorę antybiotyk nadal, więc chyba nie byłoby to mądre …
Rozumiem kochana 🤗🤗🤗

Jak przyjdą testy bo nie mam ani jednego , niby jestem wpisana na testowanie ale obraziłam się na owulaki i termometr 😅 dziś mam 19 dc, kochamy się jak najdzie ochota cykle mam ok 32-35 dniowe , ostatni się tylko wydłużył bo krwawienie okresowe trwało 12 dni oO

Dziękuję że podzieliłas się swoją historią , też marzyłam o tym że jak przebrniemy przez te 3 operacje i oiomy to będzie wszystko dobrze no ale stało się inaczej. Dużo zdrówka dla Twojego wojownika :)
Dobrze, czekam.

Jesteś bardzo silna 💚🍀

Wrzucam wyniki :-) chyba dobre co?
IMG_20230119_143155.jpg

reklama
Do góry