LadyCaro
Fanka BB :)
ale przeca dobry wynika zachowałaś higienę badania prolaktyny? Mocno się stresowałaś jadąc autem w ten śnieg do laba?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ale przeca dobry wynika zachowałaś higienę badania prolaktyny? Mocno się stresowałaś jadąc autem w ten śnieg do laba?
nooo ten progesteron bardzo ładny PRL też dobraWrzucam wyniki :-) chyba dobre co? Zobacz załącznik 1486344
Ciężko zachować higienę badania bo do laboratorium mam 20 km, stresu wielkiego nie było ale myślę że higiena badania tak średnio...a zachowałaś higienę badania prolaktyny? Mocno się stresowałaś jadąc autem w ten śnieg do laba?
dobry, ale jak nie zachowała higieny, to zajebistyale przeca dobry wynik
to to naprawdę dobry wynikCiężko zachować higienę badania bo do laboratorium mam 20 km, stresu wielkiego nie było ale myślę że higiena badania tak średnio...
Progesteron piękny!Wrzucam wyniki :-) chyba dobre co? Zobacz załącznik 1486344
W domuA ćwiczysz na siłowni czy w domu?
Pewna nie jestem, datę owulacji uznaje póki co na podstawie testów i objawów, wg testów owulację miałam 13 więc wychodzi bliżej 7 dpo ale to przypuszczenia. Testow nie robię do dnia @, za mocno mnie to stresujeto to naprawdę dobry wynik
Prog bardzo wysoki (to dobrze, można przyjąć, że była owu), czy jesteś pewna, że to 10dpo, a nie 7dpo? Testów ciążowych jeszcze nie robiłaś?
Czyli tak jak ja. Muszę przeprosić moje gumyW domu