reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

reklama
nie wykupiłam jeszcze tego, bo wczoraj jak zdecydowałyście za mnie, że mam smarować to już byłam na wiosce bez apteki, a dziś po pracy nie pojechałam bo dostałam okres i nie miałam tasów w pracy a bolałooo. Jutro Stary mi kupi
Mega chujowo brzmi, że zdecydowałyśmy za Ciebie 🙈
Na pewno nie chciałam Cię sterroryzować 🙂

To ja Ci narobię smaka, właśnie będę jeść pieczone ziemniaki 😅, bo mąż się najadł w pracy i z opóźnieniem robimy, a ja w sumie też bo się najadłam sałatka z avocado 😅
ja właśnie zjadłam ogromną porcję makaronu z sosem z torebki (nie pełnoziarnistego). WIna sie nie napije to chociaż se pojem

No to żeby rozruszać troszkę imprezę, może każda z nas znowu opowie coś o sobie. Wiem, że to już pewnie było, ale mamy tu dużo nowych dziewczyn i chętnie was poznam. Możecie pisać co chcecie coś o sobie albo historie waszych starań 🙈 oczywiście jeśli macie ochotę
1. Mam 28 lat, w sumie za 3 msc będzie 29😅, partner 33.
2. To nasz drugi cykl starań, ale jestem mega nieciepliwa osoba, i myślę że już po tym cyklu będę panikować że coś jest nie tak.
3. Mam 7 letnia córkę , pierwsza ciąża była totalna wpadka, bo mój lekarz wtedy twierdził że przez wysoki poziom proklathny nie mam szans na ciążę
4. Pracuje jako pracownik biurowy, głównie na home officie 😅
5. W wolnym czasie lubię czytać , głównie kryminały oglądać netflix, uczę się pływać

No to żeby rozruszać troszkę imprezę, może każda z nas znowu opowie coś o sobie. Wiem, że to już pewnie było, ale mamy tu dużo nowych dziewczyn i chętnie was poznam. Możecie pisać co chcecie coś o sobie albo historie waszych starań 🙈 oczywiście jeśli macie ochotę
A ja nic nie napiszę bo już zostałam zdiagnozowana. Księgowa to nie zawód tylko styl życia 🤣🤣🤣🤣🤣

reklama
Do góry