reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

reklama
No to żeby rozruszać troszkę imprezę, może każda z nas znowu opowie coś o sobie. Wiem, że to już pewnie było, ale mamy tu dużo nowych dziewczyn i chętnie was poznam. Możecie pisać co chcecie coś o sobie albo historie waszych starań 🙈 oczywiście jeśli macie ochotę
No, w sumie spoko, bo jak jest post 1) zapisanie się na test i potem post 2) dwie kreski, to mozliwe, że innym to trochę podcina skrzydła. Jaki jest sens dołączania wtedy do dziewczyn w wątku testowym?
IMG_20230107_214001.jpg

No to żeby rozruszać troszkę imprezę, może każda z nas znowu opowie coś o sobie. Wiem, że to już pewnie było, ale mamy tu dużo nowych dziewczyn i chętnie was poznam. Możecie pisać co chcecie coś o sobie albo historie waszych starań 🙈 oczywiście jeśli macie ochotę
to może jakieś ciekawostki :D
1) Mogłabym jeść tylko ziemniaki i awokado całe życie
2) jak miałam 15 lat byłam w Chinach :D

No i ja się z dupy tematem się wrzuciłam 😅
No, w sumie spoko, bo jak jest post 1) zapisanie się na test i potem post 2) dwie kreski, to mozliwe, że innym to trochę podcina skrzydła. Jaki jest sens dołączania wtedy do dziewczyn w wątku testowym?
Zobacz załącznik 1486022
Popieram 💚.

Zobacz załącznik 1486022

No to jest w sumie do d*py jeśli tak jak mówisz ktoś zapisze się na testowanie i zaraz dwie kreski to tak nie fajnie ale w sumie nieraz ktoś się nie spodziewa się, że uda się tak szybko zajść. Ja np siedzę z wami od sierpnia i mimo tego że nie zawsze się udzielam ale jestem na bierząco i czytam każdy post oraz staram się czasami coś napisać 🙈

Zobacz załącznik 1486022
Strasznie nie lubię tego obrazka. Jest jakiś taki straszny? Dramatyczny? Masakra 🙈

reklama
Do góry