reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

Mam 22 lata
Staram się prawie rok. Hormony wporzadku, tarczyca, prolaktyna tez ok.
Stwierdzona endometrioza 1 stopnia, jajowody drożne.
Staram się być na diecie przeciwzapalnej ale jestem zodiakalnym bykiem i za bardzo kocham jedzenie i słodkości.
Z supli biorę witaminy prenatalne, kwasy omega i dha, magnez, inozytol oraz niepokalanek od pierwszego dnia cyklu do owulacji.
Mam pieska huskiego.
Mam ocd i overthinking
Mieszkam w Niemczech.
To coś ode mnie 🙈
Jak jesteś po laparo to warto trzymać ta dietę żeby endo nie wróciła
Na diecie przeciwzapalnej tez można zrobić super słodkości 🐷
Niepokalanek dlaczego tylko do owulacji ? Teraz tez zaczęłam brać ze względu na wysoka prolaktyne.
Overthinking to tez mam, zwłaszcza teraz przy staraniach i po diagnozie- dlatego wiem ze muszę iść do psychologa.

reklama
Jak jesteś po laparo to warto trzymać ta dietę żeby endo nie wróciła
Na diecie przeciwzapalnej tez można zrobić super słodkości 🐷
Niepokalanek dlaczego tylko do owulacji ? Teraz tez zaczęłam brać ze względu na wysoka prolaktyne.
Overthinking to tez mam, zwłaszcza teraz przy staraniach i po diagnozie- dlatego wiem ze muszę iść do psychologa.

Staram się trzymać dietę jak najbardziej potrafię. I tak się dość trzymam.
Słyszałam ze niepokalanek podwyższa prolaktyne po owulacji.

No to jest w sumie do d*py jeśli tak jak mówisz ktoś zapisze się na testowanie i zaraz dwie kreski to tak nie fajnie ale w sumie nieraz ktoś się nie spodziewa się, że uda się tak szybko zajść. Ja np siedzę z wami od sierpnia i mimo tego że nie zawsze się udzielam ale jestem na bierząco i czytam każdy post oraz staram się czasami coś napisać 🙈
No spoko. Ale jak już się ktoś zapisuje, bo chce być częścią tej "kreskowej" społeczności, to niech napisze coś o sobie, albo odpisze komuś na coś, udzieli komuś wsparcia, porady, nawet te głupie "ja też tak miałam" czy często potrzebne "przytulam" albo "trzymam kciuki". Cokolwiek więcej niż wpis o dacie i potem o ciąży.

reklama
Do góry