reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

Mam 22 lata
Staram się prawie rok. Hormony wporzadku, tarczyca, prolaktyna tez ok.
Stwierdzona endometrioza 1 stopnia, jajowody drożne.
Staram się być na diecie przeciwzapalnej ale jestem zodiakalnym bykiem i za bardzo kocham jedzenie i słodkości.
Z supli biorę witaminy prenatalne, kwasy omega i dha, magnez, inozytol oraz niepokalanek od pierwszego dnia cyklu do owulacji.
Mam pieska huskiego.
Mam ocd i overthinking
Mieszkam w Niemczech.
To coś ode mnie 🙈
Jak jesteś po laparo to warto trzymać ta dietę żeby endo nie wróciła
Na diecie przeciwzapalnej tez można zrobić super słodkości 🐷
Niepokalanek dlaczego tylko do owulacji ? Teraz tez zaczęłam brać ze względu na wysoka prolaktyne.
Overthinking to tez mam, zwłaszcza teraz przy staraniach i po diagnozie- dlatego wiem ze muszę iść do psychologa.

reklama
Jak jesteś po laparo to warto trzymać ta dietę żeby endo nie wróciła
Na diecie przeciwzapalnej tez można zrobić super słodkości 🐷
Niepokalanek dlaczego tylko do owulacji ? Teraz tez zaczęłam brać ze względu na wysoka prolaktyne.
Overthinking to tez mam, zwłaszcza teraz przy staraniach i po diagnozie- dlatego wiem ze muszę iść do psychologa.

Staram się trzymać dietę jak najbardziej potrafię. I tak się dość trzymam.
Słyszałam ze niepokalanek podwyższa prolaktyne po owulacji.

No to jest w sumie do d*py jeśli tak jak mówisz ktoś zapisze się na testowanie i zaraz dwie kreski to tak nie fajnie ale w sumie nieraz ktoś się nie spodziewa się, że uda się tak szybko zajść. Ja np siedzę z wami od sierpnia i mimo tego że nie zawsze się udzielam ale jestem na bierząco i czytam każdy post oraz staram się czasami coś napisać 🙈
No spoko. Ale jak już się ktoś zapisuje, bo chce być częścią tej "kreskowej" społeczności, to niech napisze coś o sobie, albo odpisze komuś na coś, udzieli komuś wsparcia, porady, nawet te głupie "ja też tak miałam" czy często potrzebne "przytulam" albo "trzymam kciuki". Cokolwiek więcej niż wpis o dacie i potem o ciąży.

reklama
Do góry