reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

reklama
No to żeby rozruszać troszkę imprezę, może każda z nas znowu opowie coś o sobie. Wiem, że to już pewnie było, ale mamy tu dużo nowych dziewczyn i chętnie was poznam. Możecie pisać co chcecie coś o sobie albo historie waszych starań 🙈 oczywiście jeśli macie ochotę
W tym roku będę mieć 27 lat mąż 28
Zaczął się 11cs
Po kilkunastu latach w końcu dostałam diagnozę - endometrioza.
Czekam do kwietnia na wizytę u kolejnego gin od endo i będziemy podejmować decyzje co dalej ze mną będzie.
Aktualnie jestem na diecie przeciwzapalnej i biorę masę suplementów i witamin
Mam 3 psich dzieciaków ❤️
Dom w budowie już w sumie wykonczeniowka
Planuje iść na terapie do psychologa.
Pracuje w administracji
To chyba tyle 🤷‍♀️

Oj ja również jestem ziemniaczana. Kocham je pod każdą postacią 😂
Ja ziemniaczana nie jestem chociaż województwo pochodzenia/zamieszkania zobowiązywałoby do tego (tak, jestem z pyrolandii). Ale od 3 miesięcy nie jadłam zimniorów, więc zszamałabym w każdej postaci. Jeszcze na dobicie oglądam serial, w którym cały czas pojawiają się ziemniaki 🙈

No, w sumie spoko, bo jak jest post 1) zapisanie się na test i potem post 2) dwie kreski, to mozliwe, że innym to trochę podcina skrzydła. Jaki jest sens dołączania wtedy do dziewczyn w wątku testowym?
Zobacz załącznik 1486022
Ale myślę że żadna z nas dopisując się do wątku nie zakłada że napewno uda się w tym miesiącu zobaczyć dwie kreski...mysle że nikt nikomu nie chce tu podcinać skrzydeł

No to jest w sumie do d*py jeśli tak jak mówisz ktoś zapisze się na testowanie i zaraz dwie kreski to tak nie fajnie ale w sumie nieraz ktoś się nie spodziewa się, że uda się tak szybko zajść. Ja np siedzę z wami od sierpnia i mimo tego że nie zawsze się udzielam ale jestem na bierząco i czytam każdy post oraz staram się czasami coś napisać 🙈
o to chodzi, jakby dziewczyna się udzielała przez ten miesiac to inaczej. A jak 2 posty, to po prostu jej ni znam ;)

No to jest w sumie do d*py jeśli tak jak mówisz ktoś zapisze się na testowanie i zaraz dwie kreski to tak nie fajnie ale w sumie nieraz ktoś się nie spodziewa się, że uda się tak szybko zajść. Ja np siedzę z wami od sierpnia i mimo tego że nie zawsze się udzielam ale jestem na bierząco i czytam każdy post oraz staram się czasami coś napisać 🙈
myślę, że @Owulacja chodzi o osoby, które nie udzielają się na wątku w ogóle poza postem powitalnym i informacją o 2 kreskach. Zupełnie inaczej jak ktoś nawet przez dwa tygodnie się poudziela choć trochę, przestanie być anonimowy po prostu.

reklama
W tym roku będę mieć 27 lat mąż 28
Zaczął się 11cs
Po kilkunastu latach w końcu dostałam diagnozę - endometrioza.
Czekam do kwietnia na wizytę u kolejnego gin od endo i będziemy podejmować decyzje co dalej ze mną będzie.
Aktualnie jestem na diecie przeciwzapalnej i biorę masę suplementów i witamin
Mam 3 psich dzieciaków ❤️
Dom w budowie już w sumie wykonczeniowka
Planuje iść na terapie do psychologa.
Pracuje w administracji
To chyba tyle 🤷‍♀️

Mam 22 lata
Staram się prawie rok. Hormony wporzadku, tarczyca, prolaktyna tez ok.
Stwierdzona endometrioza 1 stopnia, jajowody drożne.
Staram się być na diecie przeciwzapalnej ale jestem zodiakalnym bykiem i za bardzo kocham jedzenie i słodkości.
Z supli biorę witaminy prenatalne, kwasy omega i dha, magnez, inozytol oraz niepokalanek od pierwszego dnia cyklu do owulacji.
Mam pieska huskiego.
Mam ocd i overthinking
Mieszkam w Niemczech.
To coś ode mnie 🙈

Do góry