Avy
Fanka BB :)
Popieram. Mocno depresyjnyStrasznie nie lubię tego obrazka. Jest jakiś taki straszny? Dramatyczny? Masakra
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Popieram. Mocno depresyjnyStrasznie nie lubię tego obrazka. Jest jakiś taki straszny? Dramatyczny? Masakra
W tym roku będę mieć 27 lat mąż 28No to żeby rozruszać troszkę imprezę, może każda z nas znowu opowie coś o sobie. Wiem, że to już pewnie było, ale mamy tu dużo nowych dziewczyn i chętnie was poznam. Możecie pisać co chcecie coś o sobie albo historie waszych starań oczywiście jeśli macie ochotę
Ja ziemniaczana nie jestem chociaż województwo pochodzenia/zamieszkania zobowiązywałoby do tego (tak, jestem z pyrolandii). Ale od 3 miesięcy nie jadłam zimniorów, więc zszamałabym w każdej postaci. Jeszcze na dobicie oglądam serial, w którym cały czas pojawiają się ziemniakiOj ja również jestem ziemniaczana. Kocham je pod każdą postacią
Ale myślę że żadna z nas dopisując się do wątku nie zakłada że napewno uda się w tym miesiącu zobaczyć dwie kreski...mysle że nikt nikomu nie chce tu podcinać skrzydełNo, w sumie spoko, bo jak jest post 1) zapisanie się na test i potem post 2) dwie kreski, to mozliwe, że innym to trochę podcina skrzydła. Jaki jest sens dołączania wtedy do dziewczyn w wątku testowym?
Zobacz załącznik 1486022
pamietam jak kiedyś bardzo mi nie smakowało awokado , teraz to mogę jeść codziennie a połączenie na kanapce z jajkiem sadzonym to wglto może jakieś ciekawostki
1) Mogłabym jeść tylko ziemniaki i awokado całe życie
2) jak miałam 15 lat byłam w Chinach
o to chodzi, jakby dziewczyna się udzielała przez ten miesiac to inaczej. A jak 2 posty, to po prostu jej ni znamNo to jest w sumie do d*py jeśli tak jak mówisz ktoś zapisze się na testowanie i zaraz dwie kreski to tak nie fajnie ale w sumie nieraz ktoś się nie spodziewa się, że uda się tak szybko zajść. Ja np siedzę z wami od sierpnia i mimo tego że nie zawsze się udzielam ale jestem na bierząco i czytam każdy post oraz staram się czasami coś napisać
myślę, że @Owulacja chodzi o osoby, które nie udzielają się na wątku w ogóle poza postem powitalnym i informacją o 2 kreskach. Zupełnie inaczej jak ktoś nawet przez dwa tygodnie się poudziela choć trochę, przestanie być anonimowy po prostu.No to jest w sumie do d*py jeśli tak jak mówisz ktoś zapisze się na testowanie i zaraz dwie kreski to tak nie fajnie ale w sumie nieraz ktoś się nie spodziewa się, że uda się tak szybko zajść. Ja np siedzę z wami od sierpnia i mimo tego że nie zawsze się udzielam ale jestem na bierząco i czytam każdy post oraz staram się czasami coś napisać
Kurde ja to się nie mogę przekonać do zdrowych tłuszczów w postaci awokado , za to kocham orzechy wszelkiej maści, taka moja ulubiona zdrowa przekąskapamietam jak kiedyś bardzo mi nie smakowało awokado , teraz to mogę jeść codziennie a połączenie na kanapce z jajkiem sadzonym to wgl
nie wykupiłam jeszcze tego, bo wczoraj jak zdecydowałyście za mnie, że mam smarować to już byłam na wiosce bez apteki, a dziś po pracy nie pojechałam bo dostałam okres i nie miałam tasów w pracy a bolałooo. Jutro Stary mi kupiJak tam Twoje spękane usteczka po jednodniowej kuracji
W tym roku będę mieć 27 lat mąż 28
Zaczął się 11cs
Po kilkunastu latach w końcu dostałam diagnozę - endometrioza.
Czekam do kwietnia na wizytę u kolejnego gin od endo i będziemy podejmować decyzje co dalej ze mną będzie.
Aktualnie jestem na diecie przeciwzapalnej i biorę masę suplementów i witamin
Mam 3 psich dzieciaków
Dom w budowie już w sumie wykonczeniowka
Planuje iść na terapie do psychologa.
Pracuje w administracji
To chyba tyle