królowa_kresek😉🙃
Fanka BB :)
Zalany ale widac kreske, musisz sikać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
aż mi się zachciało sikuZbieram wszystko myślę tylko o wodzie z kranu wodospadach fontannach wszystko co z wodą związane
Jasne , daj znać na jaki termin mam Cię wpisaćCześć dziewczyny czy mogę do was dołączyć?
Tez widzę tam kreskęZalany ale widac kreske, musisz sikać
U mnie na szczęście nie ma takiego głupiego zwyczaju „oznajmiania”. Jak ktoś jest w ciąży to wychodzi przy okazji albo mówią wprost. Jakby ktoś na imprezie wstał i uroczyście oznajmił, ze jest w ciąży to chyba bym wyszła z siebiew sumie ja publicznie też nigdy nie zrobiłam sceny tylko ładnie grałam. Ale jak się dowiaduję sama to od razu zbiera mi się na ryk.
Ja mam fazę lutealną standardową ok 14 dni a aromek tez brałam od 3dc. Wtedy miałam cykle ok 28 dnioweMasz krótka fazę lutealna, że brałaś od 3dc? Jakie masz normalne cykle?
Zdaje sobie sprawę, że może być coś wcześniej, ale nie sądzę, że aż tak, biorę od 5dc, więc ma chwilę jeszcze . Czytałam też przypadki, że niektórym nie skrócił, a i wydłużył, więc biorę każda opcje pod uwagę. U mnie jak coś się ruszyło moje 2 owulację po temp. To 21dc i 29 dc, więc jak będzie 14-18dc to byłoby dobrze .
Mi się wydaje, ze śluz jest przed owu, właśnie zeby ułatwić plemnikom dostanie się na miejsce. Dlatego lepiej jest uprawiać seks przed owulacją niż po.hmm, a to by nie było dziwne? Ten śluz nie jest tworzony po to, żeby plemniory poleciały jak na ślizgawce ekspresem, bez odparzania sobie dupki, do jajeczka?
Tak pytam, bo nawet w ulotce pisze, że od 3dc się bierze w przypadku krótkie fazy luteinalnej, ale może sugerował się w lekarz cyklami u Ciebie. U mnie pomijając 9 dniowy, to najkrótszych 25 dni mi się zdarzył, ale większość mam dużo dłuższych, więc między 25-42. Właśnie jak miałam przepisywane to byłam po 42dniowym. Zobaczę jak u mnie to zadziała, już w środę będę widzieć jak to wygląda. W sumie w przypadku takimi ulotce też pisze między 11 a 15dc sprawdzić jak wygląda .U mnie na szczęście nie ma takiego głupiego zwyczaju „oznajmiania”. Jak ktoś jest w ciąży to wychodzi przy okazji albo mówią wprost. Jakby ktoś na imprezie wstał i uroczyście oznajmił, ze jest w ciąży to chyba bym wyszła z siebie
Ja mam fazę lutealną standardową ok 14 dni a aromek tez brałam od 3dc. Wtedy miałam cykle ok 28 dniowe
Mi się wydaje, ze śluz jest przed owu, właśnie zeby ułatwić plemnikom dostanie się na miejsce. Dlatego lepiej jest uprawiać seks przed owulacją niż po.
Poproszę o wpisanie na 13.01 mam nadzieję że to będzie szczęśliwy piątekJasne , daj znać na jaki termin mam Cię wpisać
oby opowiesz nam kilka słów o sobie?Poproszę o wpisanie na 13.01 mam nadzieję że to będzie szczęśliwy piątek