reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

reklama
@Karola3092
przypomnij sobie ulotkę clo- tam też zalecają 2 tabletki. U mnie pęcherzyk urósł po 5x1 ale gin i tak chce, żebym od kolejnego cyklu brała po 5x2 „dla pewności przed inseminacją”.
Wiem, że do dupy, wiem jak to jest mieć nadzieję, która wy*ebuje się jeszcze nawet przed pierwszym testowaniem. No ale cóż, walczmy 💪🏼 cel jest zacny 🤞🏻

@Karola3092
przypomnij sobie ulotkę clo- tam też zalecają 2 tabletki. U mnie pęcherzyk urósł po 5x1 ale gin i tak chce, żebym od kolejnego cyklu brała po 5x2 „dla pewności przed inseminacją”.
Wiem, że do dupy, wiem jak to jest mieć nadzieję, która wy*ebuje się jeszcze nawet przed pierwszym testowaniem. No ale cóż, walczmy 💪🏼 cel jest zacny 🤞🏻
W ulotce jest 1x1,przy braku oczekiwanego efektu następny cykl 2x1.

Ulotkę cała studiowałam 😅

czyli wniosek z tego taki, że owulakom też nie ufamy 🙈 no bo z reguły w instrukcji jest owu do 48h albo nawet 36h po pozytywnym teście, więc u Ciebie to by było najpóźniej 12dc. Gdybyś nie poszła na USG to na podstawie samych owulakow mogłabyś przecież w 13dc, albo nawet w 12dc, zsiąść z trzona 🤷‍♀️
Gin nakazał bzykanie zaraz w tym 13 dc i mówił, ze to będzie optymalne. No ale gdyby nie usg, to owulaki nieźle by mnie oszukały 😜

W ulotce jest 1x1,przy braku oczekiwanego efektu następny cykl 2x1.

Ulotkę cała studiowałam 😅
Pamietam, że ją rozczytałaś 😜 czyli przypadków jak Twój jest więcej 🙃 najważniejsze chyba, żeby nie doszło do hiperstymulacji, a u Ciebie nic w tej chwili na taką możliwość nie wskazuje (chociaż wiadomo, że cykl cyklowi nie równy)

Pamietam, że ją rozczytałaś 😜 czyli przypadków jak Twój jest więcej 🙃 najważniejsze chyba, żeby nie doszło do hiperstymulacji, a u Ciebie nic w tej chwili na taką możliwość nie wskazuje (chociaż wiadomo, że cykl cyklowi nie równy)
No właśnie tego się boję, ale w sumie były 3 pecherzyki z czego 15mm z lewego zaginął, potem na prawym 12 i 16mm,po czym później na lewym coś było zapadniętego, na prawym 9mm😅. Zobaczę co jutro, będzie 5dpo według temp.

reklama
Do góry