Calineczka92
Fanka BB :)
Dokładnie tak.To wszystko jest po prostu smutne. Strasznie smutne.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dokładnie tak.To wszystko jest po prostu smutne. Strasznie smutne.
W ulotce jest 1x1,przy braku oczekiwanego efektu następny cykl 2x1.@Karola3092
przypomnij sobie ulotkę clo- tam też zalecają 2 tabletki. U mnie pęcherzyk urósł po 5x1 ale gin i tak chce, żebym od kolejnego cyklu brała po 5x2 „dla pewności przed inseminacją”.
Wiem, że do dupy, wiem jak to jest mieć nadzieję, która wy*ebuje się jeszcze nawet przed pierwszym testowaniem. No ale cóż, walczmy cel jest zacny
Gin nakazał bzykanie zaraz w tym 13 dc i mówił, ze to będzie optymalne. No ale gdyby nie usg, to owulaki nieźle by mnie oszukałyczyli wniosek z tego taki, że owulakom też nie ufamy no bo z reguły w instrukcji jest owu do 48h albo nawet 36h po pozytywnym teście, więc u Ciebie to by było najpóźniej 12dc. Gdybyś nie poszła na USG to na podstawie samych owulakow mogłabyś przecież w 13dc, albo nawet w 12dc, zsiąść z trzona
Pamietam, że ją rozczytałaś czyli przypadków jak Twój jest więcej najważniejsze chyba, żeby nie doszło do hiperstymulacji, a u Ciebie nic w tej chwili na taką możliwość nie wskazuje (chociaż wiadomo, że cykl cyklowi nie równy)W ulotce jest 1x1,przy braku oczekiwanego efektu następny cykl 2x1.
Ulotkę cała studiowałam
luteinę to od potwierdzenia owulacji przecież a nie według kalendarza od 14 dcZ ciekawości zapytam o clo. Bo trzech ginów, te same materiały 3 różne zalecenia w jednym się zgadzają, że clo .
Jedna by brała od 3dc,dwóch od 5dc, jeden 1x1, drugi 2x1 , z czego jeden dodatkowo luteinę mi kazał brać od 14dc
nie wszyscy ginekolodzy to wiedząluteinę to od potwierdzenia owulacji przecież a nie według kalendarza od 14 dc
No właśnie tego się boję, ale w sumie były 3 pecherzyki z czego 15mm z lewego zaginął, potem na prawym 12 i 16mm,po czym później na lewym coś było zapadniętego, na prawym 9mm. Zobaczę co jutro, będzie 5dpo według temp.Pamietam, że ją rozczytałaś czyli przypadków jak Twój jest więcej najważniejsze chyba, żeby nie doszło do hiperstymulacji, a u Ciebie nic w tej chwili na taką możliwość nie wskazuje (chociaż wiadomo, że cykl cyklowi nie równy)
No też tak myślę, ale ja mam brać od 14dc do 25dcbo po co mi owulacja, które próbuje przywrócićluteinę to od potwierdzenia owulacji przecież a nie według kalendarza od 14 dc
No przecież wystarczy, że cokolwiek da i niech się cieszy kobieta, że coś robinie wszyscy ginekolodzy to wiedzą