Calineczka92
Fanka BB :)
Nie mam pojęcia . Teraz 3 sprzęt i 3 gin zobaczę co powiealbo w tym luxmedzie mają trzonowe usg
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie mam pojęcia . Teraz 3 sprzęt i 3 gin zobaczę co powiealbo w tym luxmedzie mają trzonowe usg
Mój organizm na dupka reaguje bardzo dobrze - żadnych skutków ubocznych.Dziewczyny, czy po dupku tez macie takie zatrzymanie wody w organizmie wszędzie?
Zazwyczaj cyce puchną i łydki. Najgorsze jazdy dzień, dwa przez okresem. Czuję się jakbym miala dwubiegunowkeDziewczyny, czy po dupku tez macie takie zatrzymanie wody w organizmie wszędzie?
Naprawdę życzę Ci abyś trafiła teraz na lekarza który powie ci dokładnie co i jakNie mam pojęcia . Teraz 3 sprzęt i 3 gin zobaczę co powie
no jak na NFZ to pewnie trzeba chwilę poczekać niestetyOgólnie zobaczę co jutro się dowiem. Zastanawiałam się nad umówieniem wizyty online z jakimś dobrym lekarzem żeby omówić chociaż moje wątpliwości co i jak na przyszły cykl. A w międzyczasie pójdę po skierowanie do kliniki i zapisze się bo pewnie też będę musiała czekać
no to działajcieU mnie dzisiaj jajniki szaleją owu czyha tuż za rogiem
Powiem szczerze lekarze z Luxmedu nie nadają się do leczenia. Ja jestem coraz bardziej rozczarowana. Babka mnie pół roku zwodziła, że wszystko przez moją prolaktyne. Kilku nie wykryło mi w ogóle mięśniaka albo nie raczyli o tym poinformować. Kolejny nie wiedział co z tym zrobić i czy to może jakoś wpływać na zajście w ciążę. Walka o każde skierowanie, trzeba ciągle ściemniać. Teraz idę gdzieś indziej bo mam dość. Stoję w miejscu a ciąży jak nie było tak nie ma.Ogólnie zobaczę co jutro się dowiem. Zastanawiałam się nad umówieniem wizyty online z jakimś dobrym lekarzem żeby omówić chociaż moje wątpliwości co i jak na przyszły cykl. A w międzyczasie pójdę po skierowanie do kliniki i zapisze się bo pewnie też będę musiała czekać
Jak przy pmsDziewczyny, czy po dupku tez macie takie zatrzymanie wody w organizmie wszędzie?