królowa_kresek😉🙃
Fanka BB :)
Zazwyczaj między 36.54 a 36.6 czyli do temperatury podstawowej.A jak duży masz ten spadek?
No to moja przedwczoraj 36.33 wczoraj 36.64 i dzis 36.57 czyli ovu byłaby juz wczoraj i pierwszy wzrost byłby, oczywiście alkohol to był max 3 drinki nie jakieś upicie się i faza ?mi alkohol nie wpływa na temperaturę
U mnie w bezowulacyjnym @ nadszedł po 20 dniach a testy niestety wybarwiały się jakby dopiero zaczynały się dni plodne...Z tym ostatnim zdaniem bym się kłóciła dowie się pani,, czy cykle przebiega z owulacja ", bo testy potrafią wychodzić pozytywne nawet w cyklach bezowulacyjnych.
Pewnie kazdy przypadek inny.
StraszneAle przecież są dziewczyny, które zaczynają przekwitanie w bardzo młodym wieku i już 18-19-latkom zaleca się mrozić komórki w takiej sytuacji
A my dzisiaj 9 rano pojechaliśmy oddać krew, nasza kolezanka miala powazny wypadek i tak pod jakby jej potrzebę podciągnięto dzisiejszą zbiórkę krwi... mam nadzieję, ze wg tego co mówicie moja ovu jest dzis, bo jskoś dziś tek sex to na oparach sił się odbył i oddanie krwi nie wpłynie negatywnie a wręcz pozytywnie
Załączniki
Ostatnia edycja: