Wika.00
Fanka BB :)
Tak w ogóle powiedzcie, że nie tylko ja się slinie na myśl o tym elektronicznym clearblue
Robiłam i nic specjalnego
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak w ogóle powiedzcie, że nie tylko ja się slinie na myśl o tym elektronicznym clearblue
fajny, tylko nie określa tygodnia jak ten clearblueDr. Max, tylko czułość 25 i długo klepsydra miga zanim wyskoczy napis - test dla cierpliwych
Test ciążowy Dr.Max Digital Pregnancy 25 mlu/ml
Kup teraz na Allegro.pl za 18,99 zł - Test ciążowy Dr.Max Digital Pregnancy 25 mlu/ml (12103864902). Allegro.pl - Radość zakupów i bezpieczeństwo dzięki Allegro Protect!allegro.pl
ale za 19 zynklafajny, tylko nie określa tygodnia jak ten clearblue
oni teraz zmienili i te nowe są fioletowe właśnie jako owulakiNiebieskie to owulaki
to dziwneno właśnie niby nie, bo jest hcg
Między innymi bardzo niskie AMH - ok 0,6ng no i endometrioza III/IV stopnia.A jakie są u Ciebie wskazania do in vitro?
oni teraz zmienili i te nowe są fioletowe właśnie jako owulaki
faktycznie! Masz rację, pomieszałam z premomJedyne jakie fioletowe widziałam to premom ale easy at home nie a ostatnio zamawiałam zestaw 100 owulaków plus 20 ciążowych
Nie ma co płakać nad mlekiem, które się nie rozlało kochana . Bądź dobrej myśliU mnie cykl się skraca (z 33 na 30 dni), owu występuje szybciej. Myślałam że będzie środa/czwartek. A wystąpi raczej jutro/wtorek. A mąż na wyjeździe służbowym i dopiero jutro wieczorem rozpoczniemy starania. Ale może być za późno i cykl stracony. Ehh płakać mi się chce