E
eag
Gość
O mamo! Aż wstyd po takim czasie się odzywać! Mea Culpa! Awanse w pracy i skupiłam się na niej i w ogóle u nas w domu (dla starych staraczek)dalej są remonty xD we wrześniu pozamaciczna i remonty, mamy styczeń dalej remonty xD ale do sedna! Byłam dziś u gineksa! I ***** zajebiscie wszystko ale jednak nie do końca xD a zatem! Pęcherzyk 17mm w lewym Jajniku gdzie mam zachowany jajowod. **** wi kiedy Pęknie. Doktor mówi dupczyć się przez tydzień xD i uwaga…. Mój mąż dzisiaj trafił do szpitala z podejrzeniem udaru finalnie wyszło zapalenie błędnika, ale musi poleżeć do wtorku „żeby NFZ wypłacił” xD W szpitalu zakaz odwiedzin bo grypa i jak się dupczyć?! Aplikacja i paski pokazują owulację dopiero na 17go więc ideollo! Gorzej jak pęknie wcześniej jestem jajcara i JESZCZE mam luźne podejście wiec mówię do męża „MOŻE PRZYJADĘ I PRZYWIOZĘ W USTACH I BĘDĘ DZIAŁAĆ?” borok się zdezorientował PS. Przepraszam za nieobecność! Już jestem ja i mój niewyparzony policyjny pysk@997tenNumerToKlopoty kochana, a Ty gdzie nam przepadałaś?